Projectie

Collegezalen en Auditoria

Inrichting collegezalen en auditoria

Bijna iedere school in het voortgezet en middelbaar onderwijs heeft wel één of meerdere auditoria of collegezalen. Ruimtes waar u aan een grote groep mensen op een heldere manier en vol impact een boodschap kunt overbrengen. Een uitmuntend audiosysteem, professionele beeldweergave en een gebruiksvriendelijk bedieningssysteem zijn onmisbaar in deze ruimtes. Uiteraard gecombineerd met de hoogste betrouwbaarheid.

Audio: akoestiekmeting, simulatie en advies

In een auditorium of collegezaal is professionele audio zeer belangrijk, maar vaak ook zeer complex. In deze grote ruimtes is de kans op weerkaatsing van geluid tegen vloer en plafond of akoestische terugkoppeling via de microfoon groot. Om dit te voorkomen voert BIS vaak vooraf een uitgebreide geluidsaudit uit en testen wij in een gesimuleerde omgeving de geadviseerde oplossing. Het resultaat is optimale weergave van zowel spraak als muziek.

High-end projectie

Auditoria en collegezalen vragen gezien hun afmetingen vaak om grootbeeld projectie. BIS heeft diverse highend projectoren in zijn assortiment, die zeker geschikt zijn voor dit type omgevingen. De projectoren hebben een hoogwaardige technologie en kenmerken zich door hun hoge resoluties en lichtopbrengsten (meer dan 10.000 ANSI lumen). BIS adviseert u graag over welke projector voor uw auditoria of collegezalen het meest geschikt is.

Bediening

Uiteraard maakt BIS het ook mogelijk om vanachter uw lessenaar alle apparatuur in de ruimte te bedienen. Aparte afstandsbedieningen zijn niet meer nodig; één control panel neemt alle functies over. Zoals het starten van de projector en DVD speler, het versterken van het geluid, het sluiten van de gordijnen en het dimmen van het licht. Deze bedieningssystemen zijn mooi vormgegeven en kunnen probleemloos in uw katheder, bureaublad of muur worden ingebouwd.

Vertrouw BIS ook voor de inrichting van uw collegezaal en auditorium.
Neem vandaag nog contact op.

Gratis advies over Collegezalen en Auditoria? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

Opening Campus Hoogvliet
Opening Campus Hoogvliet

BIS Event Rental verzorgde de audiovisuele voorzieningen voor dit evenement

lees meer
meer referenties