Projectoren

Projectoren

Speciale projectoren voor het onderwijs

Uiteraard hebben wij voor u ook de juiste projector voor bij uw digitale schoolbord. Van “zeer-korte-afstand-(breedbeeld)projectoren” tot traditionele afstandsprojectie; voorzien van de nieuwste technologieën, aansluitingen en diefstalbeveiligingen. Wij adviseren u graag over welke projectoren voor uw onderwijsinstelling het meest geschikt zijn. Bovendien levert BIS voor iedere projector van ieder merk in de markt de lampen. Ook voor de oudere modellen.

BIS biedt diverse projectoren die speciaal voor het onderwijs zijn ontwikkeld. Deze beamers onderscheiden zich met name door hun beveiligingsmogelijkheden, beheer en monitor opties, lange levensduur en uitgebreide garanties. Features die voor het onderwijs zeer belangrijk zijn. Uiteraard levert BIS deze beamers tegen zeer gunstige en onderwijsvriendelijke voorwaarden. Bekijk hier het gehele assortiment projectoren.

Short-throw projectoren & LED projectoren

De voor het onderwijs ontwikkelde short-throw beamers onderscheiden zich sterk door hun extreme short-throw-prestaties (korte-afstand-projectie). Met deze projectoren toont u een beeld met diagonaal van anderhalve meter over een afstand van slechts 10 cm (beamer/scherm). Dé ideale projector dus in combinatie met een digitaal schoolbord. Leraren en leerlingen kijken niet meer tegen het felle projectorlicht in en hinderlijke schaduwen worden voorkomen. Doordat deze projector direct aan het bord gemonteerd kan worden is het mogelijk om het bord omhoog en omlaag te bewegen zonder de projector opnieuw af te hoeven stellen. Dat maakt short throw projectie extra aantrekkelijk voor scholen waar mensen met diverse lengtes gebruik maken van het bord.


Teach & Train Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met projectie? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Teach & Train Concepts
Teach & Train Concepts

In iedere school en (bijna) elke organisatie staan ‘opleiding’ en ‘groei’ centraal. Daarom staan de BIS Teach & Train concepten volledig in het teken van het optimaal overbrengen van kennis en kunde. In het verleden moest u een uitvoerige keuze maken uit heel veel producten en diensten om de juiste oplossing vooronderwijs en training te realiseren. Dankzij de Teach & Train concepten van BIS is dit voorgoed voltooid verleden tijd. Wat de gewenste functionaliteit ook is, BIS laat u snel en eenvoudig zien welk concept op basis van de gewenste functionaliteit past bij uw behoefte.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Grootbeeld projectie

Ook voor het weergeven van beeld in een ruimte groter dan een klaslokaal, zoals de gemeenschapsruimte, aula, collegezaal of auditorium in uw school, biedt BIS Educatie de juiste oplossingen. Beamers met hogere lichtopbrengsten, hogere resoluties en grotere contrasten en die moeiteloos een (zeer) groot beeldoppervlak projecteren.

Lampen bestellen en vervangen

BIS heeft voor iedere projector van ieder merk in de markt een lamp. Zelfs voor de oudere modellen. BIS Educatie levert lampen snel en kan deze zelfs, indien u dit wenst, voor u op locatie vervangen. Neem contact op voor een offerte of voor het bestellen van een reservelamp..

Bekijk de projectoren in ons assortiment online.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Projectoren? Vraag het een expert:

Martin Heerlien

Martin Heerlien is Sales Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Martin Heerlien op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes

Gratis advies over Projectoren? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route