visioncube visionshelf

VisionSideboard

VisionSideboard: integratie van (audiovisuele) randapparatuur

Kent u dat? Misschien heeft u het wel eens bij een andere organisatie gezien? Dat er een prachtig LCD scherm in een vergaderruimte is geïntegreerd, maar dat de verdere afwerking compleet afbreuk doet aan de uitstraling van de ruimte. Losse kabels langs de wand en over de vloer, randapparatuur op een wiebelig plankje, stekkerdozen, haspels, stof… dat moet anders kunnen. En dat kan ook anders. Dankzij de BIS VisionSideboard.

De BIS VisionSideboard is door onze interieurarchitecten ontworpen om uw ruimte te voorzien van een meubel voor het plaatsen van de centrale audiovisuele apparatuur. Dit fraaie meubel biedt tegelijkertijd de mogelijkheid voor modulaire uitbreiding met een opbergmeubel (shelfs), koelkast en/of geïntegreerd display. Bovendien worden - bij het toepassen van meerdere modules – de modules voorzien van een doorlopend bovenblad zodat er één dressoir wordt gecreëerd.


Present & Meet Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met de VisionLine? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Present & Meet Concepts
Present & Meet Concepts

Met Present & Meet realiseert u in één keer een compleet en comfortabel ingerichte presentatie- en vergaderruimte. U kiest voor kwaliteit. U kiest voor volledigheid. U kiest voor totale ontzorging. Wilt u een functionele vergaderruimte voor 8 personen, inclusief projectie, vergadertafel en stoelen? Of wilt u een exclusieve boardroom met interactief touch display, luxe meubilair, hoogwaardige bediening, panorama ceiling etc.? BIS Present & Meet biedt uitkomst.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Kortom: een oplossing, die in elke ruimte volledig tot z’n recht komt. De VisionSideboard (Screen) biedt naast de aangegeven integratiemogelijkheid ook de mogelijkheid om gecombineerd te worden met andere VisionLine producten.

Ga terug naar de BIS VisionLine.

Gratis advies over VisionSideboard? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
meer ruimtes