visiontable

VisionTable

VisionTable: videocommunicatie- en vergadertafels

Vergadertafels. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Een goede vergadertafel draagt bij aan de doelstellingen van de organisatie en de gebruikers. Het is daarom wel degelijk van belang hoe de vergadertafel is vormgegeven, hoeveel personen aan de vergadertafel kunnen plaatsnemen, welke vorm de vergadertafel heeft en welke techniek in de vergadertafel is geïntegreerd.

Omdat wij bij BIS naast bovengenoemde aspecten ook doordrongen zijn van het belang van optimale integratie en een mooie afwerking van de vergadertafel, hebben onze interieurarchitecten een vergadertafel ontworpen, die onze kennis over optimaal vergaderen combineert met onze ideeën over de ideale vormgeving, slim kabelmanagement en de integratie van audiovisuele middelen en ICT aansluitpunten: de BIS VisionTable.

vergadertafel

Brainstormen, informeren, presenteren, vergaderen, planningen laten zien, resultaten delen, korte groepsmededelingen doen. Wie kent dit soort situaties niet? Door de optimale combinatie met AV & ICT techniek sluit u in een handomdraai uw laptop of mobile device aan op uw beelddrager. Ideaal om kort, flexibel en interactief te overleggen en ideeën uit te wisselen.

De BIS VisionTable is een oplossing, die in elke vergaderruimte en in combinatie met iedere audiovisuele oplossing volledig tot z’n recht komt; maar zeker bij videocommunicatie. Naast de eerder aangegeven mogelijkheid voor de integratie van AV & ICT techniek biedt deze prachtig vormgegeven vergadertafel ook de mogelijkheid om gecombineerd te worden met ander VisionLine kantoormeubilair.

av geïntegreerde tafel

BIS staat erom bekend dat wij uw audiovisuele oplossingen écht onderdeel van uw interieur laten zijn. Audiovisuele integratie in optima forma. Voor veel producten gebeurt dat via liftsystemen, kabelmanagement, koven etc. Bij de BIS VisionTable zijn de audiovisuele oplossingen in de vergadertafel geïntegreerd.

Meer weten? Neem contact op via één van de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar de BIS VisionLine en bekijk de andere VisionLine producten.

Gratis advies over VisionTable? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconferenceruimte
Videoconferenceruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
meer ruimtes