visiontable high

VisionTable High

VisionTable High: voor flexibel overleg en ad-hoc informatiedeling

Brainstormen, informeren, presenteren, vergaderen, planningen laten zien, resultaten delen, korte groepsmededelingen doen. Wie kent dit soort situaties niet? De BIS VisionTable biedt uitkomst. Dit innovatieve totaalconcept met geïntegreerd (touch) display biedt een prachtige oplossing om kort, flexibel en interactief te overleggen en ideeën uit te wisselen.

visiontable high

Standaard geeft de presentatie op het grote, heldere LED scherm interne/externe informatie, nieuws, weer en verkeer. U gaat zitten op één van de hoge, comfortabele krukken aan de tafel. Met één druk op de knop switcht u naar uw laptop, die aangesloten is op het in de tafel geïntegreerde systeem voor kabelmanagement. Uw presentatie kan beginnen!


Present & Meet Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met de VisionLine? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Present & Meet Concepts
Present & Meet Concepts

Met Present & Meet realiseert u in één keer een compleet en comfortabel ingerichte presentatie- en vergaderruimte. U kiest voor kwaliteit. U kiest voor volledigheid. U kiest voor totale ontzorging. Wilt u een functionele vergaderruimte voor 8 personen, inclusief projectie, vergadertafel en stoelen? Of wilt u een exclusieve boardroom met interactief touch display, luxe meubilair, hoogwaardige bediening, panorama ceiling etc.? BIS Present & Meet biedt uitkomst.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Daarnaast is de VisionTable zeer geschikt voor toepassingen in kantines, bedrijfsrestaurants en ontmoetingsruimten, waar collega’s socializen en informeel informatie uitwisselen. Dit concept biedt de juiste faciliteiten voor dit soort "areas" en is perfect geschikt om de betrokkenheid bij de gezamenlijke doelen te versterken. De BIS VisionTable is geïntegreerd in meerdere BIS concepten, waaronder Inform & Share Work Floor.

Ga terug naar de BIS VisionLine.

Gratis advies over VisionTable High? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
Koffiehoek
Koffiehoek

Hoeveel informatie wilt u bij de koffie?

lees meer
meer ruimtes