Beamers

Beamer kopen voor zakelijk of educatief gebruik

Beamers (data/video projectoren) zijn te koop voor elke toepassing. Van een Short-Throw beamer voor het onderwijs tot een Dicom ready beamer voor de weergave van röntgenfoto’s in de gezondheidszorg. En van een ultraportable projector voor presentaties onderweg tot een superkrachtige en veelzijdige high-end projector voor gebruik in auditoria en tijdens grootschalige evenementen.

Alleen A-merk beamers

Omdat wij maximale zekerheid en hoge kwaliteit willen bieden, kun je bij ons alleen beamers kopen van wereldwijde A-merken, waaronder Hitachi, Christie en Optoma. Zowel met DLP, LCD als LED technologie. Natuurlijk adviseren wij graag over welk apparaat het meest geschikt is voor jouw presentatieruimte. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Short-Throw beamer kopen

Short throw beamer kopen Een Short-Throw beamer kopen? Deze modellen bieden - zeker in combinatie met een digibord (digitaal schoolbord) aantrekkelijke voordelen. Doordat dit type beamer zeer dicht bij het scherm gepositioneerd kan worden (tot 10 cm!), treden er geen hinderlijke schaduweffecten op en heeft de docent of presentator geen last van het felle projectorlicht.

Interactieve beamer

Je kunt bij ons ook beamers kopen die volledige interactiviteit combineren met alle voordelen van Short-Throw beamers. Met een interactieve beamer veranderd elk plat oppervlak in een compleet interactieve ervaring.

High-end beamer

dubbel projectie, beamer kopen Naast projectoren voor kleine en middelgrote ruimtes kun je bij BIS|Econocom ook je beamer kopen voor grote ruimtes, zoals auditoria, collegezalen, simulatieruimtes, congres-zalen, boardrooms, etc.. Deze ruimtes vragen vaak, gezien hun formaat en andere omgevingsfactoren, om high-end beamers. Beamers die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Bekijk de high-end beamers in ons assortiment.

3D beamer kopen

3d beamer, beamer kopen De laatste jaren heeft 3D-technologie een vlucht genomen. Niet alleen in LCD en LED schermen, maar ook op het gebied van projectie. Bij BIS|Econocom kun je 3D beamers kopen voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan het projecteren van een hologram op een bedrijfsevenement, imponeren met een 3D bedrijfsfilm in je wachtruimte of het creëren van levensechte oefensituaties in simulaties. Er zijn ook beamers waarmee je zowel 2D als 3D kunt projecteren. Ideaal als je jouw beamer in wilt zetten voor meerdere toepassingen. Wij adviseren je natuurlijk graag over welke 3D projectieoplossing geschikt is voor jouw situatie. Neem contact op met onze adviseurs voor advies op maat.

Beamers voor middelgrote ruimtes

Naast deze bijzondere projectieoplossingen hebben we ook tal van "gewone" beamers. Geschikt voor projectie in middelgrote vergaderruimtes, presentatiezalen, trainingsruimtes en klaslokalen. Deze beamers kunnen op diverse manieren in ruimtes geplaatst worden. Zelfs geheel uit het zicht door middel van lift- of spiegelconstructies of door doorzichttechnologie waarbij de beamer zich achter het projectiescherm bevindt. Omdat geen enkele ruimte gelijk is, is er ook geen standaard “goede” oplossing voor projectie. Om die reden komen wij graag op locatie de ruimte bekijken en jouw presentatiewensen in kaart brengen, zodat we een gepast advies kunnen opstellen.

Beamerschermen

Het beeld van projectie wordt mede bepaald door het gebruik van een projectiescherm. Alleen met het juiste beamerscherm haal je het maximale uit de projector. BIS|Econocom adviseert dan ook graag welke combinatie van scherm en beamer voor jouw situatie het beste is. Daarbij hebben wij de keuze uit allerlei soorten projectieschermen van het kwaliteitsmerk Projecta (bv. statische of mobiele projectieschermen, elektrische of handbediende projectieschermen, etc.), maar ook uit verschillende doeksoorten en uiteenlopende montagemogelijkheden. Bekijk hier ons volledige assortiment projectieschermen.

Beamer kopen

Beamer kopen? Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs.
Of bestel je projectie benodigdheden eenvoudig in onze webshop.

Wil je een beamer huren? Kijk dan bij Event Rental.

Ga terug naar Beeld.


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes