Short Throw Beamers

Altijd een Short-Throw beamer voor uw projectieoplossing

Ga naar BIS voor een Ultimate-Short-Throw, Ultra-Short-Throw of een gewone Short-Throw beamer. Deze modellen bieden - zeker in combinatie met een digibord (digitaal schoolbord) aantrekkelijke voordelen. Doordat dit type beamer zeer dicht bij het scherm gepositioneerd kan worden (tot 10 cm!), treden er geen hinderlijke schaduweffecten op en worden het kijkcomfort en het werken met interactieve digiborden positief beïnvloedt. Daar komt bij dat de docent of presentator ook geen last ondervindt van het felle projectorlicht en zich volledig kan concentreren op de te geven lessen en presentaties.

Short Throw projectie

Naast de ongeëvenaarde short throw prestaties biedt een short throw beamer uitstekende eigenschappen op het gebied van kwaliteit, gebruikersgemak en onderhoud. De combinatie van 3LCD technologie, XGA en WXGA resoluties en hoge lichtopbrengsten waarborgt een scherpe, heldere en rustige weergave van zowel data als video. Extra mooi is dat bij de ontwikkeling van deze projector veel aandacht wordt besteed aan milieuvriendelijke productie, recyclebare verpakkingen en een langere levensduur van de lamp en het hybride filter.

BIS is geautoriseerd leverancier van het complete Hitachi Short-Throw projectoren assortiment.

Beamer kopen? Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs of bekijk het volledige beamer aanbod online.

Wilt u een beamer huren? Kijk dan bij BIS Event Rental.

Ga terug naar de beamerpagina.


Teach & Train Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met short throw beamers? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Teach & Train Concepts
Teach & Train Concepts

In iedere school en (bijna) elke organisatie staan ‘opleiding’ en ‘groei’ centraal. Daarom staan de BIS Teach & Train concepten volledig in het teken van het optimaal overbrengen van kennis en kunde. In het verleden moest u een uitvoerige keuze maken uit heel veel producten en diensten om de juiste oplossing vooronderwijs en training te realiseren. Dankzij de Teach & Train concepten van BIS is dit voorgoed voltooid verleden tijd. Wat de gewenste functionaliteit ook is, BIS laat u snel en eenvoudig zien welk concept op basis van de gewenste functionaliteit past bij uw behoefte.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Bestel direct in onze webshop

Bestel direct in onze webshop

klik hier

Gratis advies over Short Throw Beamers? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
Bespreekruimte
Bespreekruimte

Effectief en efficiënt besprekingen voeren

lees meer
meer ruimtes