Merken

Diverse A-merken touchscreen displays

Touch displays van marktleider Samsung

De Samsung touchscreens kenmerken zich door precisie en snelheid en zijn in uiteenlopende omgevingen veelzijdig inzetbaar. Samsung was wereldwijd één van de eerste A-merken die touchscreen monitoren aan zijn productlijn toevoegde. Door hoge investeringen in R&D verwacht Samsung zijn marktleidende touchscreen positie vast te houden en zelfs te vergroten. Door de vele beschikbare afmetingen is er voor bijna iedere toepassing een geschikt touchscreen van Samsung leverbaar. Bekijk hier het volledige overzicht Samsung touchscreens.

Grootformaat touchscreens van CTOUCH

De touchscreen monitoren van CTOUCH kenmerken zich door hun uitzonderlijk grote afmetingen en competitieve prijsstelling en zijn daardoor zeer veel gebruikt voor toepassingen in het onderwijs. Inmiddels hebben ook de zakelijke en institutionele markten de voordelen van CTOUCH touchscreens ontdekt en worden deze ook veelvuldig gebruikt in grotere vergaderruimtes of wanneer met een grotere groep interactief wordt gewerkt. Bekijk hier het volledige assortiment CTOUCH touchscreens.

Sharp grootformaat touchscreens

De interactieve touchscreen displays van Sharp onderscheiden zich door de grote formaten, van 60” (152 cm.) tot 90” (229 cm). De unieke zelf ontwikkelde technologie, het hoge gebruiksgemak, de elegante omlijsting en hoge beeldhelderheid maken de Sharp touchscreen monitoren uniek in hun soort. Met hun grote beelddiagonaal zijn de schermen uiterst geschikt voor het onderwijs, vergaderruimtes en openbare ruimtes. Bekijk hieronder het filmpje over de Sharp BIG PAD - Een volledig nieuwe manier van presenteren.

Touchscreens van Philips

Philips biedt een assortiment van zeven multitouch displays met beelddiagonalen van 42 tot 75 inch (107 tot 191 cm). Alle displays in deze reeks zijn gebaseerd op infrarood en bieden een krachtige multitouch technologie. Wat garant staat voor intuïtieve interactie en bijzondere dynamiek. Ook kenmerkend aan de Philips touch monitoren is dat deze uitgerust zijn met het Android besturingssysteem en apps dus direct op het scherm gebruikt kunnen worden. Dat maakt deze touchscreens zeer veelzijdig inzetbaar voor zowel narrowcasting als vergader- en presentatietoepassingen. Bekijk hier alle Philips touch monitoren

Gelijk een gratis demo aanvragen? Klik hieronder en vul uw gegevens in.


Ga terug naar de touchscreen pagina.

Gratis advies over Merken? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
meer ruimtes