Sound Shower

Sound Shower: heel gericht audio weergeven

Een douche van geluid

De Sound Shower is letterlijk een douche van geluid. Via een speciaal (plafond) speakersysteem met een sensor kan er zeer gericht een audio boodschap (spraak/muziek) weergegeven worden op een specifieke plaats. Alleen wanneer je je onder de speaker begeeft hoor je het geluid, zodra je “de douche” uitstapt hoor je niets meer. Ook personen in de directe omgeving van de Sound Shower horen niets, waardoor veel geluidsstromen in een ruimte gecombineerd kunnen worden zonder dat het stoort of chaotisch wordt. Dit intelligente audiosysteem is daardoor geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Ideaal voor musea en exposities

De mogelijkheden met de Sound Shower zijn groot. Denk alleen maar aan het gebruik van de Sound Shower in musea en bij exposities voor het weergeven van achtergrondinformatie over bijvoorbeeld een kunstwerk. Zodra iemand bij een onderwerp stilstaat, wordt dit door de Sound Shower geregistreerd en volgt er automatisch een audio boodschap die alleen de persoon bij het betreffende werk kan horen. Zo blijft wordt de beleving van de bezoeker gestimuleerd zonder dat de gewaardeerde rust verstoord wordt.

Sound Shower ook commercieel inzetbaar

Ook in showrooms en winkels is de Sound Shower een ideaal middel om persoonlijke commerciële informatie op precies het juiste moment te laten horen om op die manier aankopen te stimuleren. Daarbij kan de geluidsdouche een narrowcasting campagne aanvullen om de branding nog verder te versterken. Een beelddrager met daarop de juiste boodschap op de juiste manier gevisualiseerd is krachtig, maar juist de combinatie van beeld, geluid en geur zorgt voor een unieke merkbeleving bij jouw doelgroep en is daarmee nog krachtiger.

Meer informatie over de Sound Shower?

Wil je meer informatie over het gebruik van een sound shower? Of vrijblijvend advies over hoe je dit unieke product in kunt zetten om je doel te bereiken? Onze adviseurs staan je graag te woord.

Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactblok rechts. Of bestel de Sound Shower direct in onze webshop.

Ga terug naar Geluid.

Gratis advies over Sound Shower? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Uw ruimte

Showroom
Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

lees meer
meer ruimtes