Stemsystemen

Maak uw evenement interactief met een Interactive Voting System

BIS Event Rental heeft geavanceerde, multifunctionele stemsystemen, die veelzijdig kunnen worden ingezet om real time de mening van groepen te peilen en uw toehoorders actief te betrekken bij uw presentatie. Een aantrekkelijke mogelijkheid om een sterk interactief element toe te voegen aan uw meeting, symposium of congres. Het Interactive Voting System kan zowel gepersonaliseerd als anoniem worden gebruikt, is geschikt voor tot groepen van 3.000 mensen en kan voor vele toepassingen ingezet worden, zoals examens, meningen, stemmen, quizen, trainingen.


Event Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met verhuur voor evenementen? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Event Concepts
Event Concepts

De Event Rental Concepts omvatten drie concepten, die bestaan uit veelgevraagde en beproefde oplossingen: BIS Celebrate houdt de verzorging van grootbeeldpresentatie, audio- en spraakversterking, podium, (sta)tafels en stoelen in. Met BIS Meeting krijgt u presentatie- en audio-ondersteuning, audio- en beeldopname, optioneel discussiesysteem en live videoconferencing. BIS No Travel is de verzorging van presentatie- en audio-ondersteuning, webcasting, audio- en beeldopname en podium. Voor iedereen en ieder evenement, heeft BIS een passend concept.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Ga terug naar Beeld & Geluid.

Gratis advies over Stemsystemen? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Arno Nooteboom op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route