Multimedia presentatie

Multimedia Presentaties

Maak onderscheid met dynamische multimedia presentaties

Wilt u tijdens uw seminar, congres, symposium, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst écht goed voor de dag komen? Dan is BIS Creative uw partner voor de ontwikkeling en productie van uw multimedia presentaties. Wij verzorgen voor u uw PowerPoint, Flash en Prezi presentaties. Maar ook motion design, animaties, twitterfonteinen en 3D-visualisatie. Kortom: alles wat u wilt laten zien, kunnen wij voor u maken. En dat allemaal perfect passend bij uw huisstijl.

Uw multimedia presentatie tijdens uw event groot weergegeven

Natuurlijk kunnen wij de live weergave van uw multimedia presentatie tijdens uw bijeenkomst voor u verzorgen (bijv. via projectie, LCD/LED schermen of videowall). Dankzij onze mogelijkheden voor (meer)camera registratie is het verder mogelijk om de weergave van uw presentatie te mixen met beelden uit de zaal, zodat er een dynamisch en indrukwekkend geheel ontstaat. Daarnaast kan BIS een videoverslag van uw bijeenkomst verzorgen. Door alles op te laten nemen, stelt u uzelf, uw medewerkers of klanten in de gelegenheid op een rustig moment nog eens de relevante momenten te herbeleven, waardoor u het effect van uw bijeenkomst versterkt.

Gratis advies of offerte op maat?

Wilt u meer informatie over het maken van een multimedia presentatie voor uw organisatie? Onze adviseurs gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bel BIS 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.


Content Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met multimedia presentaties voor evenementen? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Content Concepts
Content Concepts

Om de keuze voor u nog eenvoudiger te maken, heeft BIS een aantal aantrekkelijke content concepten samengesteld. Deze slimme concepten zijn afgestemd op de gebruikssituatie en op eerder opgeleverde content en producties, die hun waarde bewezen hebben. Als klant weet u vanaf het begin wat u krijgt, welke mogelijkheden er zijn en welke investering ermee gemoeid is. De content concepten Live, Pres en Promo vullen elkaar naadloos aan. Met het concept Live biedt u uw bezoekers altijd actuele informatie naar keuze. Pres is een professioneel verzorgde presentatie waarmee u zich geheel in uw eigen huisstijl presenteert, en met Promo integreert u een video in uw content.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Ga terug naar Digitale Producties.

Gratis advies over Multimedia Presentaties? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Arno Nooteboom op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route