Multimedia Presentaties

Maak onderscheid met dynamische multimedia presentaties

Wilt u tijdens uw seminar, congres, symposium, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst ├ęcht goed voor de dag komen? Dan is BIS|Econocom Creative uw partner voor de ontwikkeling en productie van uw multimedia presentaties. Wij verzorgen voor u uw PowerPoint, Flash en Prezi presentaties. Maar ook motion design, animaties, twitterfonteinen en 3D-visualisatie. Kortom: alles wat u wilt laten zien, kunnen wij voor u maken. En dat allemaal perfect passend bij uw huisstijl.

Uw multimedia presentatie tijdens uw event groot weergegeven

Natuurlijk kunnen wij de live weergave van uw multimedia presentatie tijdens uw bijeenkomst voor u verzorgen (bijv. via projectie, LCD/LED schermen of videowall). Dankzij onze mogelijkheden voor (meer)camera registratie is het verder mogelijk om de weergave van uw presentatie te mixen met beelden uit de zaal, zodat er een dynamisch en indrukwekkend geheel ontstaat. Daarnaast kan BIS|Econocom een videoverslag van uw bijeenkomst verzorgen. Door alles op te laten nemen, stelt u uzelf, uw medewerkers of klanten in de gelegenheid op een rustig moment nog eens de relevante momenten te herbeleven, waardoor u het effect van uw bijeenkomst versterkt.

Gratis advies of offerte op maat?

Wilt u meer informatie over het maken van een multimedia presentatie voor uw organisatie? Onze adviseurs gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

Ga terug naar Digitale Producties.

Gratis advies over Multimedia Presentaties? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat