Creative LED

Creative LED walls voor creatieve omgevingen

Wilt u een videowall maar anders dan de standaard 3x3 schermen? Denkt u aan bijzondere vormen, gebogen LED schermen, verschillende formaten displays aan elkaar geschakeld, een wall die meeloopt met de roltrap of andere maatwerk ideeën? Dan bent u BIS|Econocom aan het juiste adres. Zowel voor oplossingen die binnen worden ingezet als voor buitenoplossingen.

Creative LED walls; geen oplossing is hetzelfde

Creative LED oplossingen zijn maatwerk signage oplossingen voor creatieve omgevingen. Creative LED oplossingen zijn daarom nooit hetzelfde maar echt optimaal afgestemd op omgeving en doel. Doordat we verschillende technische opties in huis hebben, zijn de mogelijkheden praktisch oneindig. De enige grens bij het creëren van een Creative LED zijn de grenzen van uw fantasie. Een Creative LED wall is het ideale signage middel waarmee u zich echt onderscheidt van anderen en optimaal de aandacht van uw publiek trekt.

Creatieve vormen vragen om creatieve content

Net zoals bij alle schermen gaat het er uiteindelijk toch echt om wat u laat zien op uw scherm. Standaard content is voor displays met speciale afmetingen en vormen niet geschikt omdat de beeldverhouding compleet anders is. Dus net als het creative scherm zal ook uw content op maat moeten worden gemaakt. BIS|Econocom beschikt over een speciaal team van grafische mensen die uw content kunnen ontwerpen zoals u dat wilt. Geheel in uw huisstijl, met de elementen die u wilt, toegespitst op uw doelgroep en uiteraard optimaal afgestemd op de technische specificaties van uw Creative LED Wall. Uiteraard kan uw content daarbij ook automatisch aangevuld worden met uiteenlopende feeds zoals facebook updates, twitterposts en weer- en verkeersinformatie.

Gratis geadviseerd worden?

Wilt u gratis advies over een Creative LED Wal voor uw organisatie? Onze adviseurs staan voor u klaar. Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactformulier rechtsboven.

Terug naar LED Solutions.

Gratis advies over Creative LED? Vraag het een expert:

Ronald Visser

Ronald Visser is Senior Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat