Projectbegeleiding & ondersteuning

BIS|Econocom verzorgt het gehele traject voor u. U heeft slechts één aanspreekpunt

Het plaatsen van een LED scherm vraagt de juiste projectbegeleiding en ondersteuning. Denk onder andere aan het aanvragen van vergunningen die (mogelijk) nodig zijn, voorziening van stroom en netwerk op locatie, het ontwerpen en berekenen van de constructie, veilige montage (vaak op grote hoogtes) en het ontwerpen van content in de juiste beeldverhouding en resolutie.

BIS|Econocom biedt ondersteuning, of verzorgt indien gewenst het gehele traject voor u. Uw Projectmanager is dan ook uw eerste aanspreekpunt voor alles. Hij communiceert intensief met alle betrokken partijen en houdt de planning strak in de gaten om de verschillende fases en werkzaamheden perfect op elkaar af te stemmen. De realisatie van uw LED wall verloopt daardoor soepel, snel en gestroomlijnd.

Vergunning aanvragen

Omdat LED walls impact hebben op hun omgeving en soms bijzondere afmetingen hebben, kan een vergunning nodig zijn. BIS|Econocom kan dit traject geheel voor u uit handen nemen. Uiteraard verzorgen we daarbij de juiste documentatie, de benodigde bouw- en constructietekeningen en het contact met de gemeente. Mocht de vergunning onverhoopt afgewezen worden dan gaan we in gesprek met de gemeente om te bekijken of er bepaalde aanpassingen aan het ontwerp kunnen worden gedaan om wel aan de eisen te voldoen.

Logistiek van A tot Z voor u geregeld

De meeste LED panelen worden niet in Nederland geproduceerd en moeten dus (na controle in de fabriek door onze projectmanager) verscheept worden naar Nederland en op de door u gewenste locatie worden gemonteerd. BIS|Econocom verzorgt het logistieke deel van A tot Z. Van het verschepen van de panelen in zeecontainers, het afhandelen van de douane, het opslaan van de LED panelen in speciale loodsen tot aan het (vracht)vervoer naar de uiteindelijke locatie en de montage. U heeft nergens omkijken naar.

LED fabrikanten met een bewezen staat van dienst

Met de toename van Outdoor LED oplossingen schieten de fabrieken die LED panelen produceren als paddenstoelen uit de grond; veelal in het verre Oosten. De prijs van het overgrote deel van deze panelen is zeer concurrerend, de kwaliteit echter ver beneden maat. Bovendien verdwijnen deze bedrijven vaak net zo snel als dat ze opgekomen zijn, waardoor aanspraak doen op fabrieksgarantie of nodige vervanging van een kapot led paneel na een aantal jaar vaak niet meer mogelijk is. BIS|Econocom werkt alleen met gerenommeerde partijen die hun kwaliteit en duurzaamheid ruimschoots bewezen hebben. Bovendien worden alle individuele LED panelen in de fabriek gecontroleerd op kwaliteit voordat deze verscheept worden. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

De realisatie van een LED Wall in de praktijk

BIS|Econocom heeft meerdere in- en outdoor LED oplossingen voor uiteenlopende klanten mogen realiseren. Op onze referentiepagina vindt u meerdere projecten. Waaronder een (video)verslag van de realisatie van een 3-zijdige LED wall aan de rand van de Erasmusbrug in Rotterdam.

Vrijblijvend informatie?

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over de begeleiding en ondersteuning bij het realiseren van een LED wall? Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactformulier rechts.

Terug naar LED Solutions.

Gratis advies over Projectbegeleiding & ondersteuning? Vraag het een expert:

Ronald Visser

Ronald Visser is Senior Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat