Digitale receptie

Digitale receptie: digitaal bezoekers ontvangen

Met de interactieve hard- en software van BIS|Econocom heet u voortaan uw bezoekers op een professionele manier welkom en registreert u hen zonder daar personeel voor in te zetten. Via een fraai, interactief scherm kan de bezoeker zich registreren, contactpersonen zoeken op afdeling, functie of naam zoeken om direct daarna contact op te nemen met degene die hem of haar verwacht.

Direct uitprinten naambadge

Indien gewenst kan er ook een gekoppelde badgeprinter meegeleverd worden. Voordat de gebruiker toegang krijgt tot het gebouw, wordt er een badge geprint zodat alle medewerkers en andere aanwezigen altijd kunnen zien wie er binnen loopt. Tevens kan het systeem de bezoeker op een gebruiksvriendelijke manier akkoord laten geven op bepaalde overeenkomsten of veiligheidsinstructies.

Verschillende varianten

De Digitale Receptie van BIS|Econocom is er als zuil, scherm of desktop oplossing en is altijd voorzien van een touch screen. Optioneel zijn de telefoon en de webcam.

Voor bedrijven met meerdere locaties is er ook een op cloud gebaseerde versie. Alle vestigingen putten dan uit dezelfde database. De functies voor ontvangst, registratie en aanmelden van uw bezoek bij de contactpersoon zijn volledig geautomatiseerd en passen perfect binnen Het Nieuwe Werken. Dat wilt u toch ook in uw organisatie?

Voordelen Digitale receptie

  • Professionele uitstraling
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Grafische vormgeving in uw huisstijl
  • Past binnen bezuinigingsplannen
  • Voldoet aan ISO normen
  • Eenvoudig te beheren

Tevreden bezoekers

Kortom: met de Digitale Receptie stroomlijnt u uw processen, bespaart u kosten en geeft u uw bezoekers een meer actieve rol. Onderzoek en ervaring wijzen uit dat veel mensen dat erg prettig vinden, omdat ze gevoelsmatig zelf “in control” zijn.

Aanvullende mogelijkheden

Additioneel is het mogelijk om een introductie- of instructievideo af te spelen en/of een advertentie- of informatiepagina te tonen. De receptie is door uzelf te beheren via een voor u op maat gemaakt configuratiescherm.

Kies ook voor eenvoud, kostenbesparing en meer tevreden bezoekers. Kies voor de Digitale Receptie. Neem voor meer informatie en een vrijblijvend advies contact op.

Bel BIS|Econocom en vraag naar het Narrowcasting team: 0180 - 486 777 .

Ga terug naar Interactive Narrowcasting.

Gratis advies over Digitale receptie? Vraag het een expert:

Willem Luijk

Willem Luijk is Consultant bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat