Onze merken

Drie merken Room Management

De BIS Room Management concepten hebben drie bestaande systemen als basis. Deze systemen hebben zich in de praktijk keer op keer bewezen en staan voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook op het terrein van gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid gooien deze systemen hoge ogen. Wij stellen ze graag aan u voor:

  • De Evoko Room Manager panelen bieden een complete en economisch gunstige totaaloplossing voor klanten die al met Outlook of Exchange werken. De intuïtieve touch interface en ondersteunende kleurschakering bij “vrij” of “bezet” zijn opvallend. Deze oplossing werkt in combinatie met Power over Ethernet.
  • De Condeco Touch Room Signage biedt een complete aanvulling op het gebruik met de Condeco software, eventueel in combinatie met Microsoft Exchange. Net als bij de Evoko Room Manager werkt dit touch paneel met kleurschakering “vrij” en “bezet”, maar ook met een “binnenkort” functie. De oplossing is ook te gebruiken in combinatie met personeelspassen en wordt aangesloten op uw Power over Ethernet infrastructuur.
  • Name Plates (waaronder de BIS Name Plates) zijn kleine, niet-touch monitoren van diverse merken, die tweeledig kunnen worden ingezet. Enerzijds als voordeliger alternatief bij meer omvangrijke installaties en anderzijds als de opdrachtgever überhaupt geen interactiviteit bij de ruimte zelf wil.

Reserve & Manage Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met Room Management? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Reserve & Manage Concepts
Reserve & Manage Concepts

Het BIS Reserve & Manage concept biedt diverse Room Management Systemen om het gebruik en beheer van uw vergaderruimtes zeer efficiënt te managen. Van eenvoudige systemen die direct in Outlook worden geïntegreerd voor het ad hoc en plaatsen tijdonafhankelijk (online) reserveren van vergaderruimtes tot uitgebreide systemen, die flexibele planningsmogelijkheden combineren met krachtige tools om moeiteloos faciliteiten, catering etc. te regelen en gebruiksrapportages te verzorgen.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Ervaar Room Management zelf. Kom kijken in de BIS Meeting Innovation Centers.
Meer info? Vul onderstaand formulier in.

Ga terug naar BIS Room Management.

Contactformulier

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzending

Gratis advies over Onze merken? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Consultant bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Kevin Hersbach op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches

Evenementen

mei23

Themamiddag Het Nieuwe Samenwerken

lees meer
evenementen