Nieuws

Nu nog meer mogelijkheden met de nieuwe Samsung FLiP firmware!

We schreven het al eerder; de Samsung FLiP biedt échte collaboration mogelijkheden voor iedereen, echter zonder dat de IT-eisen te hoog en het gebruik te ingewikkeld wordt. Samsung is de afgelopen tijd hard bezig geweest om de mogelijkheden en de gebruikerservaring van de FLiP nog verder te verbeteren.

Op het gebied van connectiviteit is het een en ander verbeterd. Zo kan dankzij WiFi-out het scherm delen draadloos gedeeld worden met andere grote displays, waardoor een groot publiek uw presentatie kan volgen. Daarnaast beschikt de FLiP nu over betere beveiliging wanneer deze draadloos verbonden is met internet. Uw FLiP is tevens altijd up to date dankzij de automatische firmware updates via het Samsung netwerk.

De document viewer biedt de mogelijkheid om PDF, Powerpoint en Word bestanden te openen en annotaties te maken. Aantekeningen en bewerkte documenten deel je nu veel makkelijker, dankzij het Outlook adresboek. Bevries het beeld wat u deelt vanaf uw laptop of telefoon, zodat deze blijft staan terwijl u zelf iets andere toepassingen kunt gebruiken.

Bekijk hieronder de demovideo.

Probeer de Samsung FLiP zelf uit!

Met de FLiP brengt Samsung een hoge kwaliteit en uiterst gebruiksvriendelijke collaboration tool op de markt. Download hier de prachtige FLiP brochure, compleet met prachtige visuals, ideeën en specs.

Zelf ervaren hoe intuïtief de FLiP in het echt werkt? U kunt de FLiP twee weken bij u op locatie uitproberen! Tot en met 31 december '18 ontvangt u de FLiP inclusief gratis stand en betaalt u slechts € 2.099,-!

Ik wil de FLiP 2 weken proberen Bekijk de FLiP in de webshop

Heeft u nu al prangende vragen? Bel BIS: 0180 - 486 777 .
Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden