Nieuws

Gemeente Rotterdam kiest BIS|Econocom als vaste AV & IT partner 

08-05-2023 13:15

Elke opdracht die ons wordt gegund, is voor ons belangrijk. Maar het feit dat wij de komende vier jaar vaste partner van de Gemeente Rotterdam zijn, maakt ons – als organisatie met hoofdkantoor dichtbij Rotterdam - extra trots. Voor alle vraagstukken en oplossingen op het gebied van Audiovisuele & IT technologie, Collaboration, Workplace Management, Digital Signage en het Hybride werken vertrouwt de Gemeente Rotterdam de komende vier jaar op ons. 8 mei werd de overeenkomst getekend.

Raamovereenkomst voor complete ontzorging

De Gemeente Rotterdam zocht een AV-partner die haar voor de komende 4 jaar, met 2 optie jaren, volledig ontzorgt. Op alle gebied! Van het leveren, installeren en configureren van audiovisuele & IT oplossingen en het op afroep verhuren van diverse AV middelen tot het onderhouden en servicen van bestaande en nieuwe oplossingen binnen de diverse kantoor-, uitvoerings- en buitenlocaties van de gemeente.

Ondersteuning van de processen

Na een grondige aanbestedingsprocedure waarin kwaliteit, innovatie, (informatie)veiligheid en milieuvriendelijkheid belangrijk waren, heeft het Rotterdamse Gemeentebestuur zijn vertrouwen uitgesproken in BIS|Econocom. Een mooie partnerschap waarbij ondersteuning bij de processen van de Gemeente voorop staan. We kijken er dan ook naar uit om onze kennis en expertise voor ons eigen Rotterdam in te zetten.

Meer informatie of persoonlijk advies?

Wil je meer informatie over ons partnerschap met de Gemeente Rotterdam? Of wil je ook hulp bij de inrichting van jouw audiovisuele en IT faciliteiten? Onze specialisten denken graag met je mee.

Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte