Digitale schoolborden

Interactieve en leuke lessen met een Digitaal schoolbord

De keus op het gebied van digitale schoolborden is enorm. Niet alleen de borden zelf, maar ook als het gaat om montagemogelijkheden (beugels, standaards), software en accessoires. Wij stellen graag voor iedere school of ieder lokaal de juiste oplossing samen, afgestemd op de doelgroep en lesomgeving. Bij deze oplossing staan kwaliteit, gebruikersgemak, veelzijdigheid en levensduur van de digiborden altijd voorop.

Bij de keuze voor een digitaal schoolbord zijn er verschillende mogelijkheden om over na te denken:

  • Er zijn zowel borden die gebruik maken van ultrasone/infrarood technologie (ook wel harde borden) als druksensitieve borden (ook wel zachte borden). De situatie en de gebruikers bepalen welk bord het prettigst is.
  • Naast digitale schoolborden (met projector) kun je ook kiezen voor een LCD touchscreen voor het onderwijs.
  • Met zijborden aan je digibord creĆ«er je veel meer (schrijf)ruimte. Ook ideaal voor aantekeningen die de hele dag, of zelfs langer, op het bord mogen blijven staan.
  • Vooral op basisscholen is de vraag naar in hoogte verstelbare oplossingen groot. Kies dan voor speciale beugels, waarmee het bord eenvoudig naar beneden gebracht kan worden, zodat zowel leerlingen als docenten het bord ergonomisch kunnen gebruiken.
  • Je digitale schoolbord op verschillende plaatsen of verschillende klassen gebruiken? Daarvoor biedt BIS|Econocom eenvoudig verrijdbare systemen waarmee de complete oplossing verplaatst kan worden zonder deze steeds opnieuw af te stellen.

Wij denken uiteraard graag mee over welk type digitaal schoolbord voor jouw klassen het beste is.

Bekijk hier het assortiment digiborden in onze shop.

Montage

BIS|Econocom Educatie levert niet alleen je interactieve schoolbord maar zorgt er ook voor dat deze vakkundig gemonteerd wordt. Ook buiten schooltijd of tijdens vakanties. Alle apparatuur wordt op elkaar afgestemd en geheel werkend opgeleverd. Zelfs het afval wordt netjes afgevoerd. We verzorgen ook trainingen voor de gebruikers verzorgen, zodat zij maximaal voordeel hebben van de apparatuur. Lees meer over alle Educatie Services.

Software

Een onmiskenbaar onderdeel van een digibord is natuurlijk de software. Zonder goede software kan het bord simpelweg niet doen waarvoor het bedoeld is; lessen interactiever en dynamischer maken. Bij de meeste borden wordt standaard software meegeleverd. Naast deze softwarepakketten, die zijn ontwikkeld door de fabrikanten van digiborden, zijn er ook diverse bordonafhankelijke softwarepakketten te verkrijgen die op elk digitaal schoolbord gebruikt kunnen worden.

Ook deze pakketten zijn zeer gebruiksvriendelijk - door de "Windows Look and Feel". Bovendien wordt de software in samenwerking met leerkrachten met jarenlange ervaring doorontwikkeld en zo steeds verbeterd en up to date gehouden. Wij adviseren je graag welke software voor jouw situatie het meest geschikt is en zorgt dat je leraren getraind worden in het optimaal gebruiken van de ongekende mogelijkheden.

Op zoek naar een digibord voor interactieve trainingen, brainstorms en presentaties op kantoor? Kijk dan op de pagina over digiborden voor zakelijk gebruik.


Bekijk hier het overzicht van de digiborden in ons assortiment.


Ga terug naar Digitale leermiddelen.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Digitale schoolborden? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Uw ruimte

Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes

Referenties

ROC van Amsterdam
ROC van Amsterdam

Inrichting van meerdere nieuwbouw locaties met audiovisuele middelen

lees meer
meer referenties