Onderhoud

Speciale Service Agreements voor het onderwijs

BIS|Econocom heeft al jarenlang met gespecialiseerde producten en diensten een speciale relatie met het onderwijs. Een relatie die tot uitdrukking komt in het feit dat BIS|Econocom een speciaal Educatieteam heeft, dat gespecialiseerd is in educatieoplossingen én dat dit educatieteam in de achterliggende jaren letterlijk duizenden leslokalen, collegezalen, gemeenschapsruimtes, auditoria, aula’s en kantines heeft voorzien van de optimale audiovisuele infrastructuur met de nieuwste technieken voor informatieoverdracht.

Vanwege deze bijzondere relatie heeft BIS|Econocom speciaal voor het onderwijs een aantal serviceovereenkomsten ontwikkeld, waarvan de aard en inhoud precies is afgestemd op de wensen uit het onderwijs. Deze serviceovereenkomsten bieden u een betere “cost of ownership”, kwaliteit, gebruikersgemak en extra zekerheid. Met dit speciale programma, dat bestaat uit doeltreffende, gestandaardiseerde serviceniveaus voor het onderwijs, heeft u de mogelijkheid om zelf het serviceniveau te bepalen dat het best past bij uw situatie, eisen en wensen. Van telefonische support tot preventief onderhoud.

Wanneer een serviceovereenkomst is afgesloten, wordt uw serviceaanvraag met voorrang behandeld. Dankzij onze serviceovereenkomsten voor Educatie geniet u dus van optimale support, garantie en onderhoud, precies op de onderdelen die u belangrijk vindt. Zo betaalt u nooit teveel en haalt u nog meer rendement uit uw investering in de audiovisuele & ICT oplossingen van BIS|Econocom. Uiteraard zijn onze Educatie servicecontracten geheel afgestemd op de wensen en behoeften van scholen en andere educatieve instellingen.

Ga ook voor maximale support, garantie én onderhoud met de BIS|Econocom Educatie serviceovereenkomsten.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Onderhoud? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden