Online College

MOOC; onderwijs dat onafhankelijk is van tijd en plaats is nu toegankelijk voor iedereen

MOOC is de afkorting voor Massive Open Online Course en staat in het alledaagse taalgebruik synoniem voor Online College. Het komt er op neer dat studenten en andere geïnteresseerden colleges kunnen volgen via YouTube of via de websites van universiteiten en andere onderwijsinstellingen. Een e-learning ontwikkeling, die het reguliere onderwijs zeker niet kan vervangen, maar educatieve instellingen wel legio mogelijkheden biedt om het onderwijs individueler en flexibeler te maken.

MOOC toepassingen

De toepassingen van deze nieuwe vorm van onderwijs zijn veelzijdig, de voordelen groot. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het laten participeren van zieke of gehandicapte studenten, de deelname aan internationale courses en het – ongeacht plaats en tijdstip – kunnen bereiken van grote groepen geïnteresseerden. Maar daarnaast geldt dat MOOC de studenten meer flexibiliteit geeft, meer studenten college kunnen volgen bij hoogleraren die tot de absolute wereldtop behoren en er tijd vrijkomt voor de individuele begeleiding van studenten.

Technische vooruitgang verbreed horizon

Hoewel de ideeën voor e-learning al langer bestaan, is nu de technologie ver genoeg doorontwikkeld om zonder problemen MOOC’s op te nemen, te distribueren en zonder vertraging live of on-demand te bekijken. Gezien de technische vooruitgang en de daarmee gepaard gaande mogelijkheden en voordelen van MOOC’s en online colleges is het geen wonder dat Minister Bussemaker de moeite nam om in De Wereld Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk en Alexander Klöpping (deskundige op het gebied van internet, nieuwe media en gadgets) over dit boeiende onderwerp te spreken.

Optimaal advies afgestemd op uw onderwijsklimaat

BIS|Econocom Educatie is uw partner om zelf MOOC’s of online colleges te verzorgen. Onze ruime ervaring binnen en buiten het onderwijs met dit type oplossingen staat garant voor kwaliteit, effectiviteit en betaalbaarheid. Wij hebben de adviseurs en technische kennis in huis om u optimaal te adviseren en beschikken over het juiste productportfolio om voor u een kosteneffectieve oplossing te realiseren, die aansluit bij uw doelstellingen en past binnen uw budget.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Online College? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Referenties

Opening Campus Hoogvliet
Opening Campus Hoogvliet

BIS Event Rental verzorgde de audiovisuele voorzieningen voor dit evenement

lees meer
meer referenties