Uitvaart

De juiste audiovisuele ondersteuning voor een goed verzorgde uitvaart

In een uitvaartcentrum bent u intensief betrokken bij mensen, die recent een dierbare hebben verloren. Een ingrijpende gebeurtenis, die bij hen een diepe en onuitwisbare indruk achterlaat. Vanuit uw professie zult u juist daarom het maximale doen om ervoor te zorgen dat de uitvaart op een deskundige manier wordt verzorgd in een sfeer van waardigheid en betrokkenheid.

BIS|Econocom helpt u daarbij. Met de audiovisuele oplossingen van BIS|Econocom zorgt u ervoor dat uw uitvaartcentrum zó is ingericht, dat de hele ceremonie optimaal kan worden meebeleefd en dat uw betrokkenheid op een bijzondere manier wordt ervaren. Wij zorgen dat de gehele architectuur van beelddragers, audiosystemen, bedieningssystemen etc. is afgestemd op een feilloze en aansprekende overdracht van informatie.

BIS|Econocom biedt bijzondere mogelijkheden voor uw uitvaartcentrum:

  • Uniek in de uitvaartbranche: MDS, memorial distribution system. MDS is een speciaal ontwikkeld systeem om eenvoudig uitvaartceremonies te beheren, faciliteren en te registreren. Ook maakt MDS het mogelijk om vooraf playlists samen te stellen, waarin audio, video, foto’s en presentaties kunnen worden afgewisseld. Lees meer over MDS.
  • Het is belangrijk dat bezoekers direct weten waar zij verwacht worden en daadwerkelijk zien dat u alles voor hen in het werk hebt gesteld. Een goede informatievoorziening is onontbeerlijk. Onze digital signage oplossingen (narrowcasting) bieden uitkomst.
  • Geef nabestaanden de gelegenheid om de overledene te herdenken met mooie, sfeervolle weergave van foto’s, films en prachtig geluid. Integreer projectie en/of fraaie LCD en LED schermen in ruimtes waar herdenkingsdiensten plaatsvinden, toespraken worden gehouden en waar mensen elkaar ontmoeten of moeten wachten.
  • Stroomlijn de weergave van muziek. Geen gewissel tussen CD-spelers meer, maar eenvoudig de hele ceremonie plannen met een muziekcomputer. De muziek van nabestaanden kan zelfs via een webportal verzameld worden.
  • Alle audiovisuele apparatuur, maar ook het licht etc. kan met een eenvoudige aanraking van een touchpaneel bediend worden. Niet meer schakelen tussen alle verschillende bronnen en apparatuurbediening. Dankzij de mogelijkheid te werken met “presets” kan er eigenlijk niets meer misgaan.
  • Maak gebruik van intelligente camerasystemen, die automatisch inzoomen op sprekers en die evengoed vanuit een regieruimte bediend kunnen worden. Dankzij cameraregistratie is het mogelijk om een plechtigheid in meerdere ruimtes zichtbaar te maken. Daar komt bij dat u de nabestaanden het videoverslag van de ceremonie op DVD kunt aanleveren. Een waardevolle herinnering.
  • Door de camerasystemen te combineren met de technologie van Webcasting biedt u de mogelijkheid om de uitvaart op een afgeschermd internetportaal te publiceren. Zo kunnen familieleden en vrienden in het buitenland, of zij die wegens ouderdom, ziekte of handicap niet aanwezig kunnen zijn, de uitvaart toch meemaken (live of on-demand).
  • Creëer een prachtige sfeer met LED verlichting. LED heeft een lange levensduur, laag energieverbruik en lage onderhoudskosten, maar daarnaast is LED ook harmonieus integreerbaar in uw architectuur.
  • Onze interieurarchitecten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle ruimtes, waarin respect, herdenking en ontmoeting centraal staan. Daarnaast zorgen wij er voor dat de ruimtes passen bij uw huisstijl en de rest van uw interieur.
  • Heeft u tijdelijk aanvullende apparatuur nodig? Event Rental biedt hoogwaardige huuroplossingen. De oplossingen van BIS|Econocom zijn discreet, onze professionals zijn gepast gekleed en doen op de achtergrond hun werk.

Wij mogen meerdere grote en kleinere uitvaartorganisaties tot onze klantenkring rekenen. Kijkt u eens bij onze referentieprojecten.

Gratis advies over Uitvaart? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Referenties

DELA
DELA

DELA kiest uniek contentdistributiesysteem speciaal voor uitvaartorganisaties

lees meer
meer referenties

Nieuws

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe jij dat realiseert?

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe jij dat realiseert?

Shure audio-oplossingen: in elke situatie het juiste geluid

Shure audio-oplossingen: in elke situatie het juiste geluid

nieuws