Zakelijk

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

BIS|Econocom adviseert, realiseert en onderhoudt audiovisuele oplossingen en zorgt ervoor dat deze optimaal in uw ICT infrastructuur geïntegreerd worden. Ook zijn we u van dienst met het ontwerpen en realiseren van complete presentatie-, informatie- en communicatieruimte(s). Ons doel is om u in de gelegenheid te stellen om zonder zorgen en doeltreffend informatie over te dragen aan personeel, bezoekers, klanten en anderen via beeld en geluid; ondersteund door geavanceerde bedieningssystemen, informatiedistributiesystemen of ruimtebeheerssystemen.

led scherm

Voor ieder type organisatie verzorgen wij de audiovisuele (totaal)inrichtend van allerlei soorten ruimtes voor uiteenlopende toepassingen. Denkt u hierbij onder andere aan de inrichting en realisatie van auditoria, boardrooms, vergaderkamers, presentatieruimtes, coördinatiecentra, cursuslokalen, studieruimtes, trainingsruimtes, videorooms en wachtruimtes. Daar komt nog bij dat wij u ook ondersteunen met een uitgebreid programma audiovisuele, ICT en elektrotechnische services, waarmee wij uw oplossingen voor u hosten, onderhouden en beheren.

Enkele mogelijkheden, die wij voor u hebben

  • Hoogwaardige oplossingen voor krachtige beeldweergave, zoals projectie, LCD en LED (touch) schermen, interactieve borden en videowalls.
  • Natuurlijk is uw oplossing niet compleet zonder goed geluid- en discussiesysteem voor het verstaanbaar weergeven van spraak en muziek.
  • Wereldwijd vergaderen met professionele videoconference; efficiënter werken, doeltreffender communiceren én geld en tijd besparen.
  • Met webcasting, streaming en archiving is het mogelijk om vergadering en bijeenkomsten via het internet live en on-demand volgbaar te maken; inclusief de mogelijkheid om vragen te laten stellen.
  • BIS ID digital signage biedt de mogelijkheid om allerlei soorten informatie op ieder gewenst moment te verspreiden naar iedere gewenste doelgroep en naar iedere gewenste locatie. Zelfs tot op desktopniveau en via SMS en internet.
  • Roommanagement systemen zorgen dat u heel eenvoudig ruimtes voor vergaderingen etc. reserveren of annuleren; via Outlook, een webbrowser en ter plekke op het compacte touch scherm. Iedereen heeft inzicht in de planning.
  • Alle in een gebouw aanwezige audiovisuele apparatuur kan vanaf één centrale plaats beheerd en bediend worden met onze geavanceerde bedieningssystemen.
  • Outdoor Displays voor digitale communicatie met doelgroepen in de open lucht of in grote publieke indoor locaties als winkelcentra, bibliotheken en musea.
  • Geavanceerde touch tafels – zoals de PresenTable – waarmee interactief samenwerken binnen ieders bereik komt.
  • Compleet ruimteontwerp en inrichting door onze gediplomeerde interieurarchitecten.

Meer informatie over onze mogelijkheden voor u vindt u bij onze expertises.

Ga terug naar het branche-overzicht.

Gratis advies over Zakelijk? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden