Openbare Ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

Naast onze oplossingen voor informatieoverdracht binnen gebouwen is BIS|Econocom ook uw partner voor speciale LED walls, waarmee u in staat bent aantrekkelijk, dynamisch en digitaal te communiceren in de openbare ruimte en op grote indoorlocaties.

Veelzijdige en professionele oplossingen voor openbare ruimtes

Doordat BIS|Econocom uitsluitend met A-merk fabrikanten samenwerkt, zijn wij in staat om veelzijdige en professionele oplossingen voor de openbare ruimte te realiseren, die zich kenmerken door hun gebruiksgemak en flexibiliteit. Daarbij nemen wij u alle zorg uit handen; van advies tot installatie en van telefonische support tot preventief onderhoud. Zelfs de berekening van de windbelasting en/of het vereiste draagvermogen is bij ons in deskundige handen. En uiteraard mag u ook op ons rekenen voor het verzorgen van aansprekende content - het mooie plaatje - want daar draait het tenslotte allemaal om. Ook in de openbare ruimte.

Communiceren via grote LED walls of kleinere LED displays

LED walls/displays kunnen op veel uiteenlopende manieren in de openbare ruimte worden toegepast. Denk hierbij aan digitale posters, totems, city displays, digitale billboards etc. Het communiceren via grote LED walls of iets kleinere LED displays brengt veel voordelen met zich mee, zoals het buitengewone bereik en de kwaliteit van de content waardoor de attentiewaarde verhoogt. Ook kunnen er zowel stilstaande als bewegende beelden worden weergegeven.

VisionTable; ideaal voor verschillende ontmoetingsruimtes

Een zeer geschikte oplossing voor een ontmoetingsruimte als de koffiehoek is de VisionTable. Dit innovatieve totaalconcept met geïntegreerd (touch) display biedt een prachtige oplossing om kort, flexibel en interactief te overleggen en ideeën uit te wisselen. U gaat zitten op één van de hoge, comfortabele krukken aan de tafel. Met één druk op de knop switcht u naar uw laptop, die aangesloten is op het in de tafel geïntegreerde systeem voor kabelmanagement. Een informele bespreking met uw collega kan meteen beginnen!

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u ook krachtig communiceren in een openbare ruimte? De mogelijkheden zijn letterlijk en figuurlijk groot. We denken dan ook graag vrijblijvend mee voor de juiste oplossing voor uw situatie.

Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in voor vrijblijvend advies op maat van onze specialisten.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.


Gratis advies over Openbare Ruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Hotel & Congres
Hotel & Congres

Spraakmakende audiovisuele & ICT oplossingen voor Hospitality organisaties

lees meer
meer branches