Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

U herkent de uitdagingen vast… Hoe zorg ik dat ik geïnteresseerde kopers in mijn showroom krijg? Wat moet ik doen om ze in de showroom te houden? Wat moet ik in mijn showroom plaatsen om latent aanwezige behoeften aan te wakkeren? Hoe stimuleer en beïnvloed ik het koopproces?

Uw klanten verleiden door de juiste combinatie van audio, video en geur in uw showroom

Allemaal herkenbare vragen. Of u nu autodealer bent, keukens adviseert of luxe zeiljachten verkoopt… u wilt uw klanten triggeren. U wilt ze in uw showroom overtuigen van uw toegevoegde waarde, van de kracht van uw producten. U wilt dat ze kopen. Bij u! En dat kan… door de juiste combinatie van audio, video en geur in uw showroom toe te passen, heeft u alles in huis om uw bezoekers te overtuigen.

Onmiskenbare communicatiekracht in uw showroom met een Videowall

Eén van de mogelijkheden is het inzetten van een videowall. Een videowall valt op, trekt de aandacht en houdt deze vast. Ideaal om in te zetten in uw showroom. De communicatiekracht is enorm. Niet zo verwonderlijk, want je moet je best doen om een muur van 9, 16 of 25 schermen over het hoofd te zien.

av showroom

Zeer gericht audio weergeven met de Soundshower

Of wat denkt u van de mogelijkheid om gericht audio weer te geven bij een bepaald product? De Sound Shower laat uw boodschap (spraak/muziek) horen op een duidelijk aangegeven plaats. En dan ook alleen op die plaats. Op deze plaats is de audio goed verstaanbaar, maar personen in de omgeving horen het niet. De omgeving heeft dus geen last van het geluid.

Beïnvloed de stemming en gedrag van uw bezoekers met geur

Wilt u nog meer impact? Combineer dan prachtige visuals en inspirerende audio met subtiele geurtechnieken. Omdat geur rechtstreeks invloed heeft op de stemming en het gedrag van de bezoeker is het mogelijk een langdurige en positieve associatie te creëren met uw producten.

Vrijblijvend advies over de inrichting van uw showroom

Wilt u uw bezoekers van uw showroom triggeren? Wij denken graag met u mee. Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs staat vrijblijvend voor u klaar.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.


Gratis advies over Showroom? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Retail
Retail

Met BIS|Econocom realiseert u dynamische, meetbare & doelgerichte klantcommunicatie

lees meer
meer branches