Bedrijfsrestaurant

Informeren en motiveren in uw bedrijfsrestaurant

Informeren, entertainen en motiveren. Dat is wat u bij uw personeel wilt bereiken. En uw bedrijfsrestaurant kan daarin een rol spelen. Bijvoorbeeld door uw medewerkers en gasten de mogelijkheid te bieden om via mooie dunne large format displays en/of een videowall in uw bedrijfsrestaurant of kantine het laatste nieuws te checken, bedrijfsmededelingen tot zich te nemen, verjaardagen te promoten etc. Dat kan tijdens hun (lunch)pauze, maar evengoed daar omheen.

Snel en aantrekkelijk informatie naar uw bedrijfsrestaurant en/of kantine verspreiden

Onze BIS ID oplossing om simpel en snel visueel aantrekkelijke informatie in uw bedrijfsrestaurant en/of kantine te verspreiden en op LCD/LED schermen en videowalls te laten zien, is een hele mooie. Dankzij de slimme BIS ID software kunt u uw informatie verspreiden naar de plaatsen die u wilt en op het moment dat u dat wilt. Natuurlijk kunnen verschillende mededelingen – zoals personeelsdagen, projectinformatie, cursussen, welkomstboodschappen, verjaardagen, weer & verkeer en dagmenu’s – afwisselend worden getoond. Snel en doeltreffend, met BIS ID.

projectie

Automatisch informatie uit uw bestaande informatiesystemen weergeven

BIS ID is écht onderscheidend doordat het – met de BIS ID content runner - mogelijk is om iedere soort informatie in een handomdraai en op het moment dat u dat wilt te verspreiden naar de display(s) van uw keuze; ongeacht het type database (informatiesysteem) en de structuur ervan. Ideaal voor bijv. de weergave van o.a. roosterwijzigingen op scholen. Maar ook zorginstellingen, overheden, musea, winkelketens en andere organisaties profiteren van BIS ID, bijvoorbeeld voor de weergave van planningen, wachtrij-info, mededelingen, aanbiedingen, dagmenu’s, vluchtplannen, welkomstboodschappen en/of bedrijfsinformatie.

Vrijblijvend advies op maat

Ook uw personeel en bezoekers informeren, motiveren en entertainen in uw bedrijfsrestaurant en kantine? BIS|Econocom realiseert het voor u! Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Bedrijfsrestaurant ? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches