Hotelkamer

Hotel TV: efficiënt beheer van de ultieme multimedia-ervaring

Bent u op zoek naar een systeem om uw gasten op hun luxe kamers een indrukwekkende entertainmentervaring te bieden, die alle verwachtingen overtreft? En wilt u dat doen met een systeem dat u efficiënt kunt beheren? BIS|Econocom heeft het antwoord met hoogwaardige hotel TV oplossingen.

De gebruiksvriendelijke, op IP gebaseerde interactieve beeldschermen, die het centrale onderdeel vormen in onze Hotel TV oplossingen, bieden ongeëvenaard entertainment met aansluitmogelijkheden voor meerdere apparaten in een strak, stijlvol profiel dat bij het interieur van uw hotelkamers past.

Met deze eenvoudige, geïntegreerde oplossing voor hotel TV kunnen uw gasten genieten van een superieure entertainmentervaring en kunt u binnen uw budget blijven met een efficiënte oplossing voor beeldschermbeheer. Dankzij deze technologie kunnen uw gasten genieten van informatie en entertainment. Van films, muziek en games, tot het nieuws, weer, verkeer en sociale netwerken.

Uiteraard is het voor gasten niet mogelijk om de menu instellingen te wijzigen en bijvoorbeeld de batterijen uit de afstandsbediening te halen.

Hotellogo en welkomstberichten

Vergroot de naamsbekendheid van uw hotel terwijl u uw gasten begroet, dankzij een uniek hotellogo en aanpasbare berichten. Hotels kunnen hun logo en begroeting laten weergeven op het beeldscherm gedurende een instelbare tijdsduur van 3 tot 7 seconden wanneer gasten de tv aanzetten. Ook het sturen van algemene of persoonlijk gerichte informatie – zoals het doorgeven van berichten - is een fluitje van een cent.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Hotelkamer? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Hotel & Congres
Hotel & Congres

Spraakmakende audiovisuele & ICT oplossingen voor Hospitality organisaties

lees meer
meer branches