Kerkzaal

De beste oplossingen voor uw kerk en verenigingsgebouw?

De meeste kerkgebouwen hebben een lastige akoestiek, die het moeilijk maakt om spraak en muziek goed en helder weer te geven. En dat terwijl verstaanbaarheid bij diensten en andere samenkomsten o zo belangrijk is. BIS|Econocom heeft adviseurs met de juiste kennis in huis om de geluidsversterking in uw kerk optimaal in te richten.

Uw kerkdiensten opnemen, uitzenden en archiveren

Naast audioweergave is het ook mogelijk om opnameapparatuur te installeren. Zo kan het geluid opgenomen en gearchiveerd worden, maar ook kunnen beelden en geluid direct naar andere zalen of het internet gestreamd worden, voor hen die niet bij de bijeenkomst kunnen zijn. En u wilt natuurlijk dat slechthorenden de dienst ook zo goed mogelijk mee kunnen maken. Wij zijn uw partner voor het aanleggen van een slechthorendenlus.

Liederen en teksten voor alle aanwezigen duidelijk tonen

Ook voor het weergeven van beeld in uw kerk is BIS|Econocom de juiste partner. Door middel van high-end projectoren kunnen bijvoorbeeld liederen en teksten voor alle aanwezigen duidelijk getoond worden. Maar ook het plaatsen van een LCD scherm in de koffieruimte voor huishoudelijke mededelingen behoort tot de mogelijkheden. Door middel van een intelligent bedieningspaneel kan alle apparatuur in de kerk centraal bediend worden.

Vrijblijvend advies op maat

Geen kerkgebouw is hetzelfde en een standaard oplossing bestaat dus niet. Wilt u vrijblijvend advies op maat over de juiste audiovisuele oplossingen in uw vereningsgebouw? Onze adviseurs staan u graag te woord

Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Kerkzaal? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Kerken
Kerken

BIS|Econocom levert specifieke AV & ICT oplossingen voor de worship markt

lees meer
meer branches