Auditorium en Collegezaal

Uw auditorium of collegezaal inrichten om krachtig en overtuigend te presenteren

De inrichting van een auditorium vraagt om speciale oplossingen. Een groot aantal mensen moet de presentatie goed kunnen horen en zien. Een uitmuntend audiosysteem, professionele beeldweergave en een gebruiksvriendelijke bediening zijn onmisbaar. Ook een echt podium en mooie en functionele (toneel)verlichting zijn bij het inrichten van een auditorium geen overbodige luxe.

Audio in uw auditorium: akoestiekmeting, simulatie en advies

Vanwege de omvang van een auditorium is het kiezen van het juiste audiosysteem bij het inrichten van uw auditorium heel belangrijk, maar tegelijkertijd niet eenvoudig. Om te voorkomen dat het geluid gaat weerkaatsen tegen vloer en plafond of akoestisch terugkoppelt via de microfoon, kan BIS|Econocom vooraf een uitgebreide geluidsaudit uitvoeren en testen wij in een gesimuleerde omgeving de geadviseerde oplossing. Zo weet u weet zeker dat het geluid, zowel spraak als muziek, op iedere positie in uw auditorium van hoog niveau en goed verstaanbaar is.

Altijd scherp zicht met high-end projectie

Het weergeven van beeld in een auditorium vraagt – gelet op de afmetingen en lichtinval - vaak om specifieke projectieoplossingen. BIS|Econocom heeft meerdere A-merk projectoren in zijn assortiment die zeer geschikt zijn voor dit type omgevingen. De projectoren hebben een hoogwaardige technologie en kenmerken zich door hun hoge resoluties en lichtopbrengsten (meer dan 10.000 ANSI lumen). BIS|Econocom adviseert u graag over welke projectieoplossing het meest geschikt is bij het inrichten van uw auditorium. Naast beeldkwaliteit worden ook de onderhoudskosten, energieverbruik en levensduur van lamp en filter in het advies meegenomen.

Optimaal bedieningsgemak voor maximaal comfort

Het gebruik van apparatuur in uw auditorium moet kinderlijk eenvoudig zijn. Een goed bedieningssysteem mag dan ook niet ontbreken om vanachter uw lessenaar alle apparatuur in het auditorium te bedienen. Aparte afstandsbedieningen zijn niet meer nodig; één controlpanel neemt alle functies over. Zoals het starten van de projector en Blu Ray speler, het wisselen van bron, het versterken van het geluid, het sluiten van de gordijnen en het dimmen van het licht. Deze bedieningssystemen zijn mooi vormgegeven en kunnen probleemloos in uw katheder, bureaublad of muur worden ingebouwd bij het inrichten van uw auditorium.

Gratis advies over de inrichting van uw auditorium of collegezaal

Een auditorium of collegezaal inrichten? BIS|Econocom is uw betrouwbare partner. Bel voor persoonlijk advies een van de BIS|Econocom adviseurs 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Auditorium en Collegezaal? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
meer branches