Aula

Een veelzijdig te gebruiken aula is nu binnen handbereik

Een aula kan op veel manieren ingericht en gebruikt worden. De meest voorkomende toepassingen van aula’s zijn als plaats waar leerlingen samenkomen in pauzes, als locatie waar groepsactiviteiten gehouden kunnen worden, een (kerst)voorstelling opgevoerd wordt of waar schoolfeesten worden gegeven. BIS|Econocom heeft flexibele audiovisuele oplossingen, waarmee u al deze toepassingen ondersteunt en succesvol maakt.

Een aula kan niet zonder krachtige audio

Waar veel leerlingen of andere groepen mensen samenkomen, is veel geluid. Om u verstaanbaar te maken voor al deze leerlingen is een professioneel geluidssysteem absoluut noodzakelijk. BIS|Econocom levert diverse krachtige audiosystemen waarmee u zeker weet dat u gehoord wordt; van draadloze, mobiele microfoonsets tot complete vaste installaties voor weergave van spraak en muziek. Natuurlijk kunt u BIS|Econocom ook vertrouwen voor de integratie van omroep- en ontruimingsystemen.

Beeldweergave die niemand zal ontgaan

Naast geluid is het zichtbare plaatje heel belangrijk in een aula. Vanwege de grootte van een gemiddelde aula is de toepassing van high-end projectoren geen overbodige luxe. BIS|Econocom heeft meerdere merken en modellen van deze krachtige projectoren, die geschikt zijn voor grote ruimtes; met hoge resolutie en helderheid om de bezoekers van uw aula een perfect beeld te bieden. Ook adviseren wij u over het juiste projectiescherm om uw informatie en prestaties optimaal weer te geven; van mobiele tot vaste schermen en van handbediende tot elektrische projectieschermen.

Prachtige podia & verlichting maken het geheel af

Maar ook een podium en toneelverlichting mogen in uw aula niet ontbreken. BIS|Econocom heeft het allemaal in huis en maakt graag voor u een compleet verlichtingsplan. Uiteraard voorzien van een eenvoudig te gebruiken bedieningssysteem.

Vrijblijvend advies bij de inrichting van uw aula?

Een aula inrichten? BIS|Econocom is uw betrouwbare partner. Bel voor persoonlijk en vrijblijvend advies een van de BIS|Econocom adviseurs 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.


Gratis advies over Aula? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
meer branches