Boardroom

Boardroom inrichten: functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

Bij het inrichten van een boardroom wilt u de best mogelijke middelen om efficiënt te vergaderen en te presenteren. De apparatuur in uw boardroom moet gebruiksvriendelijk en functioneel zijn, zodat u zich kunt richten op de inhoud van uw vergaderingen, maar het is evengoed belangrijk dat de uitstraling van de oplossingen recht doet aan de sfeer in de boardroom.

interior projects boardroom

Audiovisuele producten optimaal op elkaar afgestemd in uw boardroom

Een boardroom moet een omgeving zijn waarin de deelnemers zich op hun gemak voelen en zich comfortabel kunnen bewegen. Wij zien het als onze missie om bij de inrichting van uw boardroom voor u de juiste producten te vinden die bij uw situatie en doelen passen en die bijdragen aan de voor u perfecte boardroom. BIS|Econocom is uw partner voor het inrichten van uw boardroom met bv. LCD/LED displays, videowalls, high-end projectie, audiosystemen en centrale bediening. Alle audiovisuele apparatuur in uw boardroom wordt vanzelfsprekend op elkaar afgestemd en op een stijlvolle en professionele manier in de omgeving geïntegreerd.

Bedraad of draadloos presenteren in uw boardroom

Natuurlijk speelt ook connectiviteit een grote rol bij het inrichten van uw boardroom. Wij kunnen uw boardroom voorzien van de juiste oplossing om alle gewenste input bronnen (bv. PC’s, laptops, tablets, smart phones), bedraad of draadloos aan te sluiten op de centrale apparatuur. Daarbij is het natuurlijk mogelijk om data en videobeelden zowel full screen als met split screen (meerdere beelden naast/boven elkaar) te bekijken en te bespreken.

BIS|Econocom verzorgt de totale inrichting van uw boardroom

Maar met apparatuur alleen realiseert u niet de perfecte boardroom. De vergadertafel, stoelen, multimediawand, overig meubilair en verlichting zijn stuk voor stuk onmisbare factoren in een optimaal ingerichte boardroom. Daarom is BIS|Econocom ook uw partner voor diefstalvertragende AV meubels, waarin uw apparatuur keurig kan worden weggewerkt én bieden wij met onze eigen meubellijn (de VisionLine) voor iedere situatie de perfecte vergadertafel, multimediawand etc..

Alle elementen op elkaar afgestemd

Doordat BIS|Econocom bij het inrichten van een boardroom alle elementen – denk aan o.a. audiovisuele apparatuur, meubilair, wandaankleding en verlichting - perfect op elkaar af weet te stemmen weet u zeker dat u niet alleen een zeer praktische maar ook prachtig ingerichte boardroom krijgt. Precies zoals een boardroom hoort te zijn. Kortom:. BIS|Econocom heeft alles in huis voor het multifunctioneel en van A tot Z inrichten van uw boardroom. Zowel techniek als meubilair en interieur .


Wilt u persoonlijk advies over het inrichten van uw boardroom? Vul het contactformulier in. Onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Boardroom? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches