Overlegruimte

Een overlegruimte inrichten om effectief en efficiënt te overleggen

Een zorgvuldig ingerichte overlegruimte – ook wel bespreekruimte genoemd - biedt aanzienlijke meerwaarde voor korte en langere besprekingen. Of het nu gaat om een bespreking van 10 minuten of van meer dan een uur, een overlegruimte moet comfortabel aanvoelen en zijn voorzien van de juiste audiovisuele apparatuur voor de weergave van beeld en geluid. BIS|Econocom richt veelal overlegruimtes in met grote, vaak interactieve LCD schermen om verschillende soorten informatie en beelden vanaf uw netwerk, PC, laptop, tablet of smartphone haarscherp weer te geven.

In uw bespreekruimte bedraad of draadloos bestanden delen vanaf ieder type device

In iedere branche vormen goed ingerichte, moderne bespreekruimtes een welkome aanvulling op de bestaande overlegmogelijkheden. Of u nu een advocaat bent, die met zijn cliënt een proces wil doorspreken, of u bent specialist Ouderengeneeskunde, die in een MDO een aantal van zijn of haar patiënten de revue laat passeren… u wilt graag snel, gestructureerd en impactvol informatie delen en visualiseren. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een simpele XLS-sheet of PPT presentatie, of dat het gaat om informatie uit een database, zoals het elektronisch patiëntendossier.

Centrale en eenvoudige bediening van apparatuur in uw overlegruimte

Bedieningsgemak is ook een kenmerk van een goed ingerichte overlegruimte. Via een intuïtief en gebruiksvriendelijk (touch) bedieningspaneel bedient u alle audiovisuele apparatuur in uw overlegruimte. En meer! Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om via het control panel van bron te switchen, het volume te regelen en de verlichting te dimmen. In de vergadertafel kan een cable cubby worden geïntegreerd, waarmee moeiteloos laptops, document camera’s en andere inputbronnen op het audiovisuele systeem kunnen worden aangesloten. U kunt daarnaast kiezen voor de integratie van een bewegingsensor waarmee u zorgt dat de verlichting in uw overlegruimte automatisch in- en uitschakelt.

Kortom: kom naar BIS|Econocom voor het inrichten van een functionele overlegruimte / bespreekruimte waarin effectief en efficiënt kan worden overlegd, waarbij alle informatie bij de hand is en op groot formaat bekeken kan worden.

Gratis advies voor de inrichting van uw overlegruimte?

Wilt u vrijblijvend deskundig advies bij het inrichten van uw overlegruimte? Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Overlegruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches