Vergaderruimte

De juiste techniek en sfeer in je vergaderruimte

BIS|Econocom realiseert ruimtes met effectieve audiovisuele oplossingen én de juiste ambiance voor prettig vergaderen. Naast een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt is voor jouw vergaderruimte leveren wij topkwaliteit producten, die we in je vergaderruimte integreren en met elkaar “laten samenwerken”. Denk aan beelddragers en geluidsversterking; maar ook aan conferencesystemen, bedieningspanelen en kabelmanagement.

bedieningspaneel

Je vergaderruimte compleet ontworpen door onze interieurarchitecten

Om de juiste sfeer bij de inrichting van je vergaderruimte te garanderen, heeft BIS|Econocom een aantal interieurarchitecten in huis. Zij ontwerpen je vergaderruimte van A tot Z in de gewenste stijl. Vooraf krijg je een gedetailleerde 3D visualisatie van je ruimte inclusief de audiovisuele apparatuur. Zo weet je vooraf dat de vergaderruimte aan alle verwachtingen voldoet.

Connectiviteit in je vergaderruimte

Connectiviteit speelt een grote rol bij de technische inrichting. Wij kunnen je vergaderruimte voorzien van de juiste oplossing om de gewenste input bronnen (tablets, smart phones, PC’s, laptops etc.) bedraad of draadloos aan te sluiten op de centrale apparatuur. Zowel full screen als met split screen kun je benodigde data opvragen en bespreken.

Kortom: een goed ingerichte vergaderruimte beschikt over de juiste ambiance en topkwaliteit apparatuur waarmee deelnemers probleemloos kunnen vergaderen.


Ook persoonlijk advies over de inrichting van je vergaderruimte? Vul het contactformulier in of bel onze adviseurs op 0180 - 486 777 . Wij adviseren je graag.


Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Vergaderruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden