Referenties

DELA

uitvaart

DELA kiest voor innovatie met BIS Memorial Distribution System
Coöperatie DELA richt op de continuïteit van het leven. DELA wil er zijn voor haar leden door het verzorgen van een mooi en persoonlijk afscheid. Om aan de veranderende uitvaartwensen te kunnen blijven voldoen, kiest DELA vandaag voor innovatie met het Memorial Distribution System van BIS. Op 1 juli ondertekende Joris Huizinga, directeur Uitvaartverzorging van coöperatie DELA, een vierjarige mantelovereenkomst met de optie om voor twee keer een jaar te verlengen.

De keuze voor BIS MDS staat niet op zichzelf, maar vloeit voort uit de jarenlange samenwerking tussen DELA en BIS. Sinds 2006 is BIS de vaste Audiovisuele partner van DELA. In de afgelopen jaren mocht BIS al de audiovisuele inrichting van het hoofdkantoor (HNW) en twaalf crematoria verzorgen met o.a. systemen voor beeldweergave en opname, muziekinstallaties en gebruikersvriendelijke bedieningspanelen voor aulamedewerkers.

uitvaart

Met BIS als audiovisuele partner heeft DELA de afgelopen jaren een visie ontwikkeld op de wijze waarop zij de dienstverlening naar haar leden met behulp van audiovisuele techniek toekomstbestendig wil maken. DELA wil zo optimaal inspelen op veranderende uitvaartwensen. Daarbij is nagedacht over aspecten als digitalisering, HD beeldweergave, het kunnen aanbieden van verschillende muziekformaten, integratie van muziek, video en MS PowerPoint in de ceremonie, de mogelijkheid om via internet de uitvaart mee te beleven etc. En dat allemaal “verpakt” in een schaalbare en modulair uitbreidbare beheersapplicatie, waarin techniek en gebruikersgemak samenkomen.

Voor de concretisering van de ontwikkelde visie is gekozen voor BIS MDS; een speciaal door BIS ontwikkeld systeem om eenvoudig uitvaartceremonies te beheren, faciliteren en te registreren. Daarnaast is BIS MDS geschikt om snel en doeltreffend een CD en/of DVD van de plechtigheid te maken. Doordat dit allemaal met één pakket mogelijk is, wordt geprofiteerd van efficiëntievoordeel en gebruikersgemak. Niet alleen de klanten ervaren dit, ook aulamedewerkers kunnen eenvoudiger, efficiënter en zorgvuldiger die inhoud aan ceremonieën geven, die de nabestaanden graag willen. Op verzoek van coöperatie DELA is de standaardfunctionaliteit van MDS uitgebreid met o.a. de mogelijkheid om remote in te loggen, zodat de ceremonie op afstand bediend kan worden. Lees meer over BIS MDS.

uitvaart

Met de ondertekening van deze mantelovereenkomst is DELA de eerste uitvaartorganisatie die op deze schaal kiest voor innovatie met behulp van MDS. De komende jaren worden diverse DELA uitvaartcentra voorzien van de nieuwe standaard (MDS). Daarnaast zal BIS als contractpartner ook betrokken zijn bij tal van aanvullende audiovisuele innovaties. Peter Engelen, namens DELA projectleider op het gebied van alle audio en video integratie, is blij met de samenwerking: “Uitvaartwensen ontwikkelen zich snel en vooral beeld wordt steeds belangrijker bij de dienst in de aula. Logisch want beelden werken krachtig en ondersteunen de uitgesproken woorden. Omdat we nu alles op een compleet digitaal platform kunnen beheren, zijn we nog beter in staat om er ook op dat gebied voor onze leden en hun nabestaanden te zijn.”

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden