touchscreen

Touchscreens

Touchscreens; voor dynamiek en interactiviteit in de klas

Touch schermen kenmerken zich door hun hoge beeldkwaliteit, grote kijkhoek, hoge contrasten, hoge reactiesnelheid, lage eigendomskosten en lange levensduur. Maar misschien nog wel het belangrijkst is dat deze schermen zeer eenvoudig te verplaatsen zijn en daardoor ideaal zijn in te zetten zijn op scholen waar vaak gewerkt wordt in groepjes. Doordat touch schermen ook in kleinere formaten verkrijgbaar zijn, zijn ze ook geschikt voor leerlingen die moeite hebben om een regulier schoolbord te overzien.

Alleen touchscreen displays van gerenommeerde A-merken

Touchscreens, ook wel touch LCD, interactief LCD scherm, touch display, tochscreen display of digitaal schoolbord 2.0 genoemd, zijn een verrijking voor het onderwijs. Dat is dan ook te merken aan de enorme vraag én het enorme aanbod van deze schermen. BIS biedt alleen borden van gerenommeerde A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen en waarvan we de uitstekende kwaliteit (ook op de lange termijn) kunnen garanderen. Uiteraard kunt u ook bij BIS terecht voor diverse montageoplossingen, software, accessoires en uiteraard voor installatie en gebruikerstrainingen.

Samsung Touch

Vele basisscholen maken al gebruik van de professionele schermen met touch technologie van marktleider Samsung. Doordat deze schermen zich kenmerken door precisie en snelheid zijn deze zowel in de onderbouw, bovenbouw als binnen het voortgezet en beroepsonderwijs zeer goed te integreren in uw lessen. Door de afmetingen zijn deze schermen ook zeer goed in te zetten voor lessen in kleinere groepjes of voor leerlingen, die moeite hebben een digitaal schoolbord te overzien.

CTOUCH

Wilt u klassikale lessen geven op uw school met behulp van touch schermen, die qua afmetingen vergelijkbaar zijn met digitale schoolborden? Dan bieden wij u de touch schermen van CTOUCH. Deze displays zijn verkrijgbaar in écht grote formaten, waaronder 70” LCD (178 cm), 70” LED (178 cm) en 82” LCD (208 cm).

Legamaster

Ook de innovatieve displays van Legamaster, de e-Screens, zijn bij BIS verkrijgbaar. De Legamaster Full HD LCD/LED touchscreens staan garant voor duurzame oplossingen in veeleisende omgevingen en ideaal voor gebruik in het klaslokaal. De displays zijn verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijke afmetingen en als gevolg daarvan ook heel geschikt voor bijvoorbeeld kleinere groepen in het basisonderwijs.

In hoogte verstelbare oplossingen

Het is natuurlijk wel zo makkelijk als ook de kleinste kinderen zonder rare stunts met het touch scherm kunnen werken. BIS levert daarom diverse oplossingen om uw display op diverse werkhoogtes te kunnen gebruiken. Oplossingen waarbij u profiteert van alle ergonomische voordelen zonder af te doen aan het stijlvolle uiterlijk van deze displays. Uw BIS Educatie adviseur licht u graag de mogelijkheden en voordelen van deze systemen toe.

Mobiele systemen

Als u uw touchscreen op diverse plekken in uw school of klaslokaal wilt gebruiken, bijvoorbeeld om in kleinere deelgroepen les te geven of om leerlingen zelfstandig aan het werk te zetten, kan een verrijdbaar oonderstel uitkomst bieden. BIS biedt diverse oplossingen voor ieder formaat touch scherm. Zelfs in hoogte verstelbaar. Bekijk hier de mogelijkheden of laat u adviseren door een BIS Educatie adviseur.

Montage

Of u nu uw touchscreen mobiel wilt gebruiken, vast of in hoogte verstelbaar aan de wand. BIS installeert uw oplossing snel, vakkundig en op een moment dat het u het beste schikt. Onze VCA gediplomeerde monteurs vertrekken pas als uw systeem vlekkeloos werkt en de rommel is opgeruimd. Uiteraard kunt u bij BIS ook terecht voor het onderhoud en ondersteuning bij eventuele storingen of defecten. Lees meer over de vele BIS onderwijsservices.

Software

Net als bij een digitaal schoolbord is de software geïnstalleerd op de PC van een touchscreen belangrijk om het beste uit het scherm te halen. BIS biedt diverse softwarepakketten voor het onderwijs, zowel van touchscreen fabrikanten als schermonafhankelijke software. BIS Educatie adviseert u graag over welke software voor uw school het meest geschikt is. Ook verzorgen we graag de training van gebruikers, zodat ze zowel technisch als didactisch het scherm optimaal leren gebruiken.

Gelijk een gratis demo aanvragen? Klik hieronder en vul uw gegevens in.


Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Touchscreens? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
meer ruimtes

Gratis advies over Touchscreens? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route