Corporate

Corporate

BIS Corporate Movie

Maak in vier minuten kennis met BIS, European leader in AudioVisual, Video & ICT Integration, en zie de vele mogelijkheden die wij u bieden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste… Ervaar onze passie voor audiovisuele totaaloplossingen en de gedrevenheid van onze medewerkers. Deze mix zorgt er keer op keer voor dat BIS iedere organisatie de juiste audiovisuele totaaloplossing weet te bieden, optimaal afgestemd op de behoefte van de klant.

De BIS Corporate Movie is met dezelfde gedrevenheid en passie voor het audiovisuele vak door het BIS Productions team gerealiseerd.

Tien goede redenen om voor BIS te kiezen

  • U brengt al uw wensen op het gebied van audiovisuele totaalinrichting bij één leverancier onder. Wij nemen de realisatie van alle gewenste oplossingen op ons en dragen de eindverantwoordelijkheid voor het complete project. Dit bespaart u veel tijd.
  • Uw wensen zijn vaak al voor andere klanten gerealiseerd. Wij nodigen u uit voor een referentiebezoek om ervaringen uit de eerste hand te vernemen.
  • Indien er service nodig is, hoeft u geen contact op te nemen met de fabrikant. Wij regelen alles voor u, zodat u verder kunt met uw eigen werkzaamheden.
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door personeel in dienst van BIS. Hiermee wordt de absolute kwaliteit gegarandeerd en niet over gelaten aan derden.
  • In veel uiteenlopende markten is een jarenlange ervaring opgebouwd. U kunt profiteren van deze ervaring en expertise. Aan zowel de adviserende kant als ook aan de uitvoerende kant.
  • BIS is een stabiele organisatie die sinds 1983 actief is en meer dan 200 specialisten in dienst heeft. Wij staan garant voor de best mogelijke service, die u mag verwachten.
  • De auditoren van het TUV audit team hebben geconcludeerd BIS als organisatie goed, veilig en milieubewust opereert; conform de eisen van de VCA** certificering. Een bewijs dat BIS aandacht besteed aan (interne) procedures, veiligheidsaspecten, instructie en opleiding, werkafspraken, klantgerichtheid en milieubewustzijn.
  • We hebben goed nagedacht over kwaliteit én milieu binnen al onze processen en zijn in Nederland als gevolg daarvan ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd. Op die manier waarborgen we kwaliteit, verminderen we de milieudruk, houden we tempo in onze werkzaamheden en weet iedereen, ook de klant, precies wat er van hem of haar wordt verwacht.
  • U kunt uw zorgvuldig gemaakte keuze met een gerust gevoel onderbrengen bij ons. We ontvingen een zeer goede Dun & Bradstreet Rating voor onze financiële stabiliteit. Een gezonde basis, die sterk bijdraagt aan een goede en vruchtbare samenwerking.

Meer over Corporate

Gratis advies over Corporate? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Nieuws

Geslaagde BIS klantendag in het Robeco nieuwbouwpand

Geslaagde BIS klantendag in het Robeco nieuwbouwpand

Econocom krijgt groen licht voor overname BIS Groep

Econocom krijgt groen licht voor overname BIS Groep

BIS Groep wordt overgenomen door Econocom

BIS Groep wordt overgenomen door Econocom

nieuws