Kerkzaal

De beste oplossingen voor de kerk en verenigingsgebouw?

De meeste kerkgebouwen hebben een lastige akoestiek, die het moeilijk maakt om spraak en muziek goed en helder weer te geven. En dat terwijl verstaanbaarheid bij erediensten en andere samenkomsten zo belangrijk is. BIS|Econocom heeft adviseurs met de juiste kennis in huis om de geluidsversterking in kerken optimaal in te richten.

Kerkdiensten opnemen, uitzenden en archiveren

Naast audioweergave is het ook mogelijk om opnameapparatuur te installeren. Zo kan het geluid opgenomen en gearchiveerd worden, maar ook kunnen beelden en geluid direct naar andere zalen of het internet gestreamd worden, voor hen die niet bij de bijeenkomst kunnen zijn. En je wilt natuurlijk dat slechthorenden de dienst ook zo goed mogelijk mee kunnen maken. Wij zijn uw partner voor het aanleggen van een slechthorendenlus.

Liederen en teksten voor alle aanwezigen duidelijk tonen

Ook voor het weergeven van beeld in de kerk is BIS|Econocom de juiste partner. Door middel van high-end projectoren of lcd displays kunnen we liederen en teksten voor alle aanwezigen duidelijk tonen. Maar ook het plaatsen van een LCD scherm in de koffieruimte voor huishoudelijke mededelingen behoort tot de mogelijkheden. Door middel van een intelligent bedieningspaneel kan alle apparatuur in de kerk centraal bediend worden.

Vrijblijvend advies op maat

Geen kerkgebouw is hetzelfde en een standaard oplossing bestaat dus niet. Wil je vrijblijvend advies op maat over de juiste audiovisuele oplossingen in het vereningsgebouw? Onze adviseurs staan je graag te woord.

Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.