Klaslokaal & Aula

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal en de aula

Als er een doelgroep profiteert van de digitale revolutie is het wel het onderwijs. Digitale borden, touch schermen, document camera’s, tablets etc… Stuk voor stuk hulpmiddelen die door het onderwijs zijn omarmd om leren te stimuleren en dynamischer te maken. Leuker voor de leerling makkelijker voor de docent.

Uiteraard gaat het om de lesstof, we bieden producten daarom niet als losse stukjes technologie aan maar smelten ze samen tot één eenvoudig te gebruiken onderwijsoplossing. Een oplossing die past in het beeld van jouw ideale leeromgeving en waarmee iedere docent probleemloos overweg kan.

klaslokaal

Aula als dynamisch hart van de school

Een aula is niet alleen een plek waar leerlingen samenkomen voor de lunch. Het is het hart van de school. Een dynamische plek waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden. Wij bieden alle audiovisuele faciliteiten om jouw aula flexibel in te kunnen zetten en datgeen te kunnen doen wat je op dat moment wilt. Van welkomstpresentaties voor nieuwe leerlingen tot klassenfeesten en open dagen. Wij zorgen voor professionele maar vooral gebruiksvriendelijke installatie. Zodat de techniek door iedereen op ieder moment te gebruiken is.

Laat je leerlingen schitteren

Een podium en toneelverlichting maken het geheel af en laten je leerlingen schitteren. Compleet met verlichtingsplan en bedieningsysteem voor centrale aansturing. We regelen het ook voor jouw school van A tot Z.

Wist je dat we ook aula’s en klaslokalen As-a-Service aanbieden? Alle faciliteiten blijven eigendom van ons. Jij betaalt alleen een vast bedrag per maand voor gebruik.

Vrijblijvend advies bij de inrichting van je klaslokaal of aula?

Een aula of klaslokaal inrichten? BIS|Econocom is jouw partner. Bel voor persoonlijk en vrijblijvend advies 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. We nemen snel contact met je op voor een afspraak.


Ga terug naar het ruimte-overzicht.