Duurzaamheid & certificeringen

Duurzaamheid & certificeringen

Een verantwoord evenwicht tussen de financiële, sociale en ecologische aspecten van onze bedrijfsvoering, dat is wat we nastreven. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij, zoeken steeds praktische toepassingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en zetten ons in voor de belangen van onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap.

De zekerheid van een betrouwbare audiovisuele partner

BIS|Econocom vindt het belangrijk om ieder jaar weer de ISO certificeringen te behalen. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor jou, als klant. Het geeft jou namelijk de zekerheid dat je een betrouwbare audiovisuele partner hebt, die conform gecertificeerde processen en procedures werkt. De ISO certificering en de jaarlijks terugkerende audits bewijzen dat wij doen wat we zeggen.

ISO9001, ISO14001 en ISO27001 gecertificeerd

Al sinds 2007 is BIS|Econocom ISO9001 gecertificeerd, dit certificaat bevestigt dat we als organisatie efficiënt te werk gaan, een hoge kwaliteit nastreven en ongelooflijk veel aandacht hebben voor klanttevredenheid. Met het ISO9001 certificaat voldoet BIS|Econocom aantoonbaar aan de hoge internationale kwaliteitsnormen.

In 2010 is hier de ISO14001 certificering aan toegevoegd. Dat betekent dat we ook voldoen aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van milieu, milieu-risico’s minimaal zijn en we continu streven naar een verbetering van de milieuprestaties van onze organisatie.

Steeds meer organisaties worden het slachtoffer van cybercrime. Omdat wij onze klanten en onszelf heel serieus nemen, hebben wij veel geïnvesteerd in informatiebeveiliging. Onze ISO27001 certificering onderschrijft dit. Daarmee zijn wij één van de weinige audiovisuele & IT specialisten die onze informatie en systemen op zo’n hoog niveau beveiligd hebben.

Bekwame installateurs met VCA** diploma

Al onze technische medewerkers beschikken over de benodigde certificeringen en opleidingen om onze oplossingen goed en vooral veilig te installeren, beheren, onderhouden en servicen. Zo zijn onze technische medewerkers VCA VOL gediplomeerd.

VCA** is een bijzonder volledige en “zware” certificering op het gebied van veiligheid. Ook gezondheid en milieu spelen bij deze certificering een rol. De VCA** onderstreept dat je met BIS|Econocom een partner hebt, waar je opdrachten in deskundige handen zijn. Of het nu een eenvoudige vergaderruimte met projectie is of dat het gaat om een investering in een internationale roll-out van videoconference. Dat moet een geruststellende gedachte zijn.

PSNI Global Alliance

PSNI Global Alliance

BIS|Econocom is ook lid van de PSNI Global Alliance. Op verzoek van de PSNI Global Alliance vertegenwoordigt BIS|Econocom deze alliantie in zowel Nederland als België. PSNI is een serieus en alom gerespecteerd netwerk van professionele AV & IT bedrijven, die in hun thuismarkt stuk-voor-stuk boven het maaiveld uitsteken vanwege hun kwaliteit, kennis en toegevoegde waarde, niet in het minst door de breedte en inhoud van hun portfolio oplossingen en services.

Door binnen het netwerk met gerenommeerde partners samen te werken én kennis te delen, kunnen wij onze internationale klanten nog beter ondersteunen. Lees op deze pagina meer over de toetreding van BIS|Econocom tot de PSNI Global Alliance op onze nieuwspagina.

Ga terug naar Over ons.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

Duurzame MDO-ruimte: optimale audiovisuele beleving voor betere zorg

Duurzame MDO-ruimte: optimale audiovisuele beleving voor betere zorg

Belangrijke trends en tips in de Anders Werken podcast

Belangrijke trends en tips in de Anders Werken podcast

Succes! We zijn opnieuw geslaagd voor de ISO27001 audit

Succes! We zijn opnieuw geslaagd voor de ISO27001 audit

nieuws

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°