BIS Opleiding

Opleiding

Waarom de BIS Opleiding?

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede basiskennis een absolute voorwaarde is om de door BIS gerealiseerde oplossingen efficiënt en effectief te gebruiken. Of het nu gaat om het bedienen en instellen van een projector, de implementatie van content in uw digital signage oplossing of dat u leert om een internationale videocall op te zetten in een virtuele vergaderruimte voor 8 personen… toegepaste kennis is belangrijk. Misschien wel onmisbaar!

Wij willen u ontzorgen. Niet alleen tijdens de oriëntatie, aankoop en implementatie van uw audiovisuele & ICT oplossingen, zeker ook tijdens de gebruikersfase. En hoewel onze oplossingen intuïtief te gebruiken zijn, gebeurt het ons inziens te vaak dat gebruikers onvoldoende alle mogelijkheden benutten. Dat is jammer en daarom trainen wij u graag. Juist doordat u weet wat de mogelijkheden van uw BIS oplossingen zijn en hoe u deze moet benutten, neemt uw vertrouwen toe, gaat de gebruiksfrequentie omhoog, werkt u efficiënter en wordt het gebruiksplezier alsmaar groter. En die effecten willen wij graag met en voor u bereiken.

Ook dat verstaan we onder volledig ontzorgen.

Wilt u uw training graag opnieuw kunnen bekijken? Of even uw geheugen kunnen opfrissen? Laat uw trainingen dan door BIS opnemen.

Terug naar BIS Services.

Trainingen die door BIS verzorgd worden:

Gratis advies over Opleiding? Vraag het een expert:

Michiel Jasperse

Michiel Jasperse is AV & ICT Trainer bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Michiel Jasperse op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route