Microsoft Teams Rooms en Yealink

Native Microsoft Teams Rooms

Microsoft Teams. Hét collaboration platform voor zakelijk Nederland. Niet minder dan zo’n 75% van alle organisaties werken met deze krachtige software, die collega’s, klanten, leveranciers en andere partners samenbrengt en laat samenwerken. Daarbij maakt het niet uit of zij zich in dezelfde ruimte of kantoor bevinden of dat ze remote aanhaken. En ook niet welk device zij gebruiken; PC, laptop, tablet en smartphone… Microsoft Teams zorgt voor vlekkeloze, krachtige en productieve meetings, presentaties, brainstorm sessies etc. Altijd en overal.

De uitdaging van het hybride werken

Samenwerken, ideeën uitwisselen, brainstorms… bijna bij iedere meeting zijn ook remote deelnemers aanwezig. Veel organisaties geven hun werknemers de mogelijkheid om (een aantal dagen per week) vanuit huis of een andere remote locatie te werken. Dat geeft medewerkers veel vrijheid en flexibiliteit, verhoogt de productiviteit, verbetert de work/life-balans en zorgt voor meer werkplezier. Tegelijkertijd zorgt het hybride werken binnen veel organisaties voor de nodige uitdagingen. Want, hoe zorg je dat kantoorwerkers en remote werkers naadloos met elkaar kunnen samenwerken?

Microsoft Teams Rooms, samenwerken the next level

Microsoft geeft het perfecte antwoord op die vraag. Hoe? Met de krachtige en veelzijdige mogelijkheden van de Microsoft Teams Rooms. Kant-en-klare oplossingen waarmee jij jouw ruimte(s) voorziet van alle mogelijkheden en voordelen van Microsoft Teams. Met Microsoft Teams Rooms zorg jij voor een naadloze samenwerking tussen individuele werknemers en/of complete teams, waar zij zich ook bevinden en met welk device zij ook werken. Zonder overdrijven zorg jij voor the next level in (remote) samenwerken. Beloofd!

De kracht van Microsoft Teams Rooms

 • De standaard in het hybride werken in Nederland
 • Maak van iedere ruimte een Microsoft Teams vergaderruimte
 • Eenvoudig ruimte “inboeken” bij plannen Teams meeting
 • Deelnemen aan (remote) meeting met één druk op touch paneel
 • Vertrouwen en gemak dankzij herkenbare interface
 • Ieder type device kan joinen: PC, laptop, tablet en/of smartphone
 • Proximity join; de ruimte herkent vergaderdeelnemers en haakt hen automatisch aan
 • Teams ervaring vanaf je device maar mét beeld, geluid en video van de ruimte
 • Geoptimaliseerd om uit te breiden met bv. touchscreens, digitale flipovers etc.
 • Perfecte samenwerk-ervaring bij geplande én ad-hoc meetings.

Voor elke Microsoft Teams Room een Yealink oplossing

Yealink is sinds 2015 Microsoft Partner en heeft in 2 jaar tijd een compleet Microsoft Teams gecertificeerd productportfolio voor de moderne werkplek en vergaderruimte ontwikkeld. De Microsoft Teams Rooms oplossingen van Yealink worden standaard geleverd met een Teams Touch Panel met de herkenbare Teams interface. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en een snelle adoptie van de apparatuur en stimuleert de directe samenwerking en productiviteit.

Waarom Yealink Microsoft Teams Rooms Hardware?

Een hele goede en begrijpelijke vraag waarop meerdere begrijpelijke en goede antwoorden te geven zijn. We zetten er graag een aantal van voor je op een rijtje:

 • Gebruiksvriendelijk met de herkenbare Teams Interface
 • Nog makkelijker vergaderen met geavanceerde AI-features
 • Voorkom dubbele boekingen met het Yealink Room Panel
 • Op afstand beheren van devices

Ontdek hier de Yealink oplossingen waarmee jij ook optimaal hybride kunt werken.

Geoptimaliseerd voor extra functionaliteit

Het is duidelijk… met een Microsoft Teams vergaderruimte realiseer je een naadloze samenwerking tussen thuis en kantoor. Tel daar nog de mogelijkheid bij op om bv. een touchscreen te koppelen en die “wederkerig” te bedienen (dus zowel in de ruimte als ook vanaf/met het device van iedere deelnemer) en je heb de perfecte samenwerkingsruimte voor iedere hybride meeting, brainstorm, creatieve sessie of ontwerpproces (co-creatie).

Kortom: Ga ook voor de next level hybride samenwerk-ervaring. Gun jouw collega’s de kracht, mogelijkheden en voordelen van Microsoft Teams Rooms. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze experts via deze Microsoft Teams Rooms afspraakpagina. Of bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777.


Ja, adviseer mij

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.