AV as a Service

AV-as-a-Service brengt AV & IT technologie dicht(er)bij

Audiovisuele & IT technologie zijn onmisbaar voor ieder bedrijf. Betere communicatie, meer mogelijkheden tot (internationale) samenwerkingen en grotere efficiency. AV-as-a-Service biedt pasklare oplossingen voor vergaderen, presenteren en informeren.

Groei door technologische innovatie

Je wilt digitale innovatie, maar schrikt van de investeringen. Voor je het weet is je dure apparatuur verouderd. Dan is het vinden van een financiële oplossing een uitdaging. Tot vandaag.

AV-as-a-Service is de oplossing

BIS|Econocom laat je organisatie groeien en versnelt die groei zelfs zonder voorafgaande investeringen. Met AV-as-a-Service beschik je steeds over de modernste technologie, zonder die zelf te hoeven aanschaffen. Dat maakt je uitermate flexibel.

AV as a Service

Alles-in-één op maandbasis

AV-as-a-Service geeft je de mogelijkheid om jouw doelstellingen te realiseren met de benodigde technologie en de gewenste toepassingen. Samen met jou denken we na over omgevingsfactoren, toekomstige ontwikkelingen, vervanging van technologie, onderhoud, trainingen etc. En dat allemaal… As-a-Service. Op basis van een vast bedrag per maand!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met jou bespreken we graag een op jouw organisatie toegesneden oplossing. Neem vooral contact op voor meer informatie.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactblok rechts.

Meer over AV as a Service

Ga terug naar Services.

Gratis advies over AV as a Service? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden