Collaboration Solutions

Collaboration Solutions; de ultieme vorm van (online) samenwerkenCollaboration is de meest uitgebreide vorm van online samenwerken en zo veel meer dan alleen videoconferencing. Het is het ultieme communicatieplatform voor teams. Omdat het niet perse gebonden is aan locatie kunnen ook collega’s op afstand samenwerken alsof ze zich in één ruimte bevinden.

Of je nu tegelijkertijd aan een document wilt werken, een collega via chat snel een vraag wilt stellen, een internationale vergadering houdt of je team wilt informeren. Met collaboration is het allemaal mogelijk. Zowel met elkaar in een meetingruimte als op afstand in een virtuele omgeving.

Het grootste voordeel van Collaboration tools is de positieve impact op teamprestaties. Maar ook het besparen van (reis)kosten, verbeterde productiviteit en procesefficiency zijn van grote waarde.

Informatie delen onafhankelijk van het device en de communicatievorm

Is binnen jouw organisatie ook grote vraag naar oplossingen om ieder type informatie te kunnen delen, onafhankelijk van het device en de communicatievorm? De oplossingen van Polycom, Cisco en StarLeaf bieden jouw gebruikers de optimale Collaboration beleving. Het zijn onder andere deze fabrikanten die Collaboration gemaakt hebben tot wat het nu is: de meest uitgebreide vorm van (online) samenwerken. Met complete ondersteuning van alle type (persoonlijke) apparaten en besturingssystemen zodat echt iedereen kan profiteren van de voordelen.

Collaboration implementeren in jouw organisatie

Twijfel je nog over de juiste tools voor jouw organisatie? Vraag jij je af hoe vaak medewerkers in de praktijk met Collaboration aan de slag zullen gaan? Echt van de tools zullen profiteren? Ben je niet helemaal zeker van de ROI van Collaboration? Of vraag je je af of het wel gebruiksvriendelijk genoeg is voor alle collega’s? Is jouw organisatie klaar voor een brede adoptie? En omgekeerd?

Veel vragen, waar we met jou, onder het genot van een verse bak koffie, graag over in gesprek gaan.

Partner voor de uitrol, integratie en onderhoud van Collaboration systems

De wereld is klaar voor Collaboration, jouw organisatie ook? BIS|Econocom is dé partner voor de uitrol, integratie, installatie en onderhoud van jouw Collaboration systeem. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je met al je vragen. Het feit dat wij als een van de zeer weinige leveranciers Microsoft Certified, Polycom Platinum Partner en Cisco TelePresence Video Advanced Authorized Technology Partner zijn, zegt genoeg. Wij weten waar we het over hebben en helpen ook graag jouw organisatie vooruit.

Kies ook voor Collaboration

In gesprek met één van onze specialisten over collaboration voor jouw gebruikers? Bel 0180 - 486 777 , chat of vul ons contactformulier in.

Meer over Collaboration