Interactieve bewegwijzering

Duidelijke en overzichtelijke bewegwijzering binnen je gebouw

Traditioneel geprinte bewegwijzering wordt steeds vaker vervangen door digitale bewegwijzering. Niet gek, want zuilen en centrale LCD informatieschermen bieden dezelfde informatie als statische borden maar dan inclusief de mogelijkheid om de informatie op ieder moment van de dag aan te passen en aan te vullen.

Eén informatieplatform voor al je informatie

Met wayfinding geïntegreerd in je narrowcasting systeem heb je voortaan nog maar één platform voor al je publieke communicatie in en rondom je gebouw. Naast het weergeven van route-informatie is het mogelijk om (tegelijk) allerlei andere informatie te tonen, zoals verkeersinformatie, het laatste nieuws, belangrijke mededelingen en/of lunchaanbiedingen. Maak wayfinding onderdeel van je communicatiestrategie.

Route-informatie altijd en snel aanpasbaar

Het gebruik van je gebouw is dynamisch, dus de bewegwijzering zou dat ook moeten zijn. Een kapotte lift? Geen probleem, de route wordt hier direct op aangepast. Een tijdelijke verbouwing? In plaats van overal handgeschreven A4tjes op te hangen, geef je op je schermen aan waar men heen moet. Het is ook mogelijk om je wayfinding interactief te maken. Met een vingertouch op bijvoorbeeld een informatiezuil zoekt de bezoeker die informatie op waar hij of zij op dat moment nodig heeft. Denk aan waar een collega of contactpersoon op dat moment aan het werk is of waar een bepaalde vergaderruimte is.

Wayfinding content ontworpen in je eigen huisstijl

Ons Creative team is gespecialiseerd in het ontwerpen van templates voor digitale informatieschermen. Ze denken graag mee over geschikte interactieve toepassingen en ontwerpen een layout binnen jouw eigen huisstijl. Dit kan worden aangevuld met informatiefeeds die voor je publiek interessant zijn, zoals nieuws, weer en verkeersinformatie. In het vervolg kan de inhoud van de presentatie heel eenvoudig zelf up to date gehouden worden.

Meer informatie?

Ook je bezoekers informeren en entertainen met een interactief wayfinding systeem? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactblok rechts.

Ga terug naar Workplace Management.

Gratis advies? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Manager Presales bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°