Content Creatie

Geef uw communicatieboodschap vorm en kracht

Narrowcasting is een communicatiesysteem. De informatie die u wilt overbrengen is daarom het belangrijkste onderdeel van uw oplossing. BIS|Econocom is ook uw partner om uw informatie binnen prachtig gevisualiseerde templates en met een aantrekkelijke opmaak weer te geven op uw informatiescherm.

De grafische en multimedia specialisten van BIS|Econocom Creative staan klaar om de templates én de inhoud (content) van uw narrowcasting omgeving voor u te verzorgen. Geheel passend binnen uw communicatiefilosofie en huisstijl. Uiteraard heeft u altijd zelf de mogelijkheid tekstuele en visuele aanpassingen te doen en deze real time weer te geven. Bovendien is het mogelijk om speciale narrowcasting abonnementen af te sluiten waarmee u 24 uur per dag geheel legaal beschikt over bijvoorbeeld de meest recente weer- en verkeersinformatie.

Zodra uw Narrowcasting oplossing is geïnstalleerd en uw communicatieboodschap is vormgegeven zorgt BIS|Econocom ervoor dat deze content op de juiste manier in uw signage software wordt geladen en zodanig wordt ingepland dat deze op het goede moment en de juiste beelddrager wordt getoond. Ook worden eventuele koppelingen met uw databases of/en RSS feeds gemaakt.

BIS|Econocom verzorgt het allemaal voor u. U heeft er geen omkijken naar en profiteert voortaan van alle voordelen die BIS|Econocom u biedt. Om u helemaal te ontzorgen bieden wij u de mogelijkheid een abonnement af te sluiten voor content onderhoud.

content ontwerp

Ga terug naar Narrowcasting.

Meer over Content

Gratis advies over Content Creatie? Vraag het een expert:

Heinz Venderbosch

Heinz Venderbosch is Consultant bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat