Werken bij

Kom jij bij onze community van talent?

Wie zijn wij eigenlijk?

BIS|Econocom optimaliseert en versnelt de digitale transformatie van bedrijven en instellingen en brengt mensen plaats- en tijdonafhankelijk samen. Met een unieke combinatie van technologische en financiële expertise maken wij organisaties (meer) slagvaardig en wendbaar en vergroten we de beleving en het succes van deze organisaties.

Als onderdeel van de internationale Econocom Group is onze werkwijze persoonlijk, concreet en we zetten altijd een stap extra. We zijn moedig, oprecht en anticiperend en deze kernwaarden zijn de rode draad in al onze samenwerkingen.

Bij BIS|Econocom in Nederland zijn ruim 160 professionals actief in verschillende, elkaar ondersteunende, activiteiten. We zijn gevestigd op drie verschillende locaties: Utrecht, Barendrecht en Ridderkerk. Samen leveren wij de beste oplossingen en services aan duizenden grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland.

bekijk onze vacatures

The wAVe: het schoolvoorbeeld van een hybride werkomgeving

Bij BIS|Econocom werk je niet alleen bij een organisatie die digitale technologie implementeert bij klanten, ons kantoor ‘The wAVe’, is één grote showroom van deze technologie. The wAVe (wonderful AV experience) is perfect ingericht om hybride te werken, samen te werken, relaties te ontvangen en te ontspannen. We hebben flexibele werkplekken, die je online kunt reserveren. Iedereen moet overal kunnen werken. Zonder gedoe. Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem een kijkje in onze 360 graden tour.

kijk rond. verbaas je.

Gezellige activiteiten met je collega’s

Ook buiten werktijd maken we het graag gezellig. Om de week organiseren we een vrijdagmiddagborrel in onze kantine, of bij lekker weer op het dakterras. We hebben een actieve personeelsvereniging ‘De FeestCommissie’, die regelmatig uiteenlopende activiteiten organiseert. Van een chocoladeworkshop tot een Bounty Hunt en van de Efteling tot een sportieve stranddag. Niets moet, alles mag :)

Zie jij jezelf al bij ons werken? Bekijk dan snel onze vacatures óf stuur je open sollicitatie in.

Meer over werken bij BIS|Econocom