Workplace Management

Profiteer nu van het kantoor van morgen

De laatste jaren zijn de ruimtes waarin we vergaderen, presenteren en overleggen ingrijpend veranderd. De revolutionaire ontwikkeling van audiovisuele & IT technologie heeft zijn sporen nagelaten in de manier waarop wij vandaag de dag informatie delen, samenwerken, videovergaderen etc. Hierdoor worden er ook nieuwe eisen gesteld aan ondersteunende systemen.

Activiteitgericht huisvesten

Ook de manier waarop organisaties hun kantoor inrichten verandert door deze ontwikkelingen. Activiteitgericht huisvesten is een concept, waarin een organisatie verschillende typen ruimtes laat realiseren voor verschillende typen werkzaamheden. En met succes want in de praktijk blijkt deze vorm van huisvesten een heel positieve bijdrage te leveren aan de effectiviteit en productiviteit van medewerkers. En dat niet alleen… medewerkers voelen zich meer betrokken en zijn trotser op hun werkgever.

Van entree tot werkplek, van parkeerplaats tot overlegruimte

Workplace Management omvat alle technologie om de werkomgeving zo goed mogelijk af te stemmen op de gebruiker en de activiteiten die in het gebouw plaatsvinden. Van de parkeerplaatsen tot de meeting rooms en van de individuele werkplek tot aan de coffee corners… Systemen staan met elkaar in verbinding en sturen elkaar aan zonder menselijke interactie, dit wordt ook vaak een Smart Building genoemd. Van digitale bezoekersregistratie waar bezoekers zich aanmelden tot wayfinding schermen met de planning en locatie van vergaderingen op die dag.

Vrijblijvend sparren met een expert?

Vrijblijvend sparren met een expert op dit gebied? In een interactieve sessie ontdekken wat voordelen kunnen zijn voor jouw organisatie? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Meer over Workplace Management

Gratis advies over Workplace Management? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Strategisch IT Consultant bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte