Training & Adoption

Training & Adoption Services

Door de technologische ontwikkelingen is het gebruik van audiovisuele oplossingen steeds meer geïntegreerd in onze dagelijkse werkzaamheden. Om écht te profiteren van alle mogelijkheden en voordelen van deze oplossingen is een goede basiskennis een vereiste. Of het nu gaat om het bedienen van het presentatiescherm, het aanpassen van narrowcasting content of dat je leert om een internationale videocall op te zetten in een virtuele vergaderruimte voor 8 personen… kennis is belangrijk.

Dankzij onze Training & Adoption Services kunnen gebruikers sneller en effectiever met de (nieuwe) apparatuur aan de slag. Ze hebben tijdens de training al de eerste hobbels overwonnen en krijgen meer vertrouwen in het gebruik van de oplossing. Dit zorgt voor een snelle adoptie en frequenter en beter gebruik van de apparatuur. Meer rendement op de investering dus…

Uitgebreide training van gebruikers en beheerders

Onze trainingen worden afgestemd op de wensen en dagelijkse workflow van de gebruikers. De AV & IT Trainer gaat met hen aan de slag om stap voor stap alle mogelijkheden van de geïntegreerde oplossingen te leren kennen. Na de training weten gebruikers precies hoe ze alle mogelijkheden kunnen benutten en wordt het gebruiksplezier alleen maar groter.

Voor al onze oplossingen verzorgen wij trainingen, zoals:

  • Interactief presenteren/lesgeven
  • Videoconferencing
  • Narrowcasting content
  • Draadloos presenteren
  • Streaming & Archiving

Bij sommige oplossingen is het beheer een essentieel onderdeel en is het belangrijk dat beheerders goed met de beheersoftware kunnen werken en bekend zijn met de mogelijkheden. Voor deze medewerkers bieden wij specifieke trainingen aan, met de focus op eerstelijns troubleshooting, zodat voornamelijk de vaker voorkomende gebruikersissues sneller en effectiever opgelost kunnen worden.

De voordelen van onze Training & Adoption Services

  • Training is afgestemd op de functionaliteit en de behoefte van de gebruikers.
  • Medewerkers leren hoe ze om moeten gaan met de oplossing in het dagelijks gebruik.
  • Gebruikers krijgen de mogelijkheden van de oplossing sneller onder de knie.
  • Naslagwerk over het gebruik van de ruimte en/of de oplossing om later te raadplegen.
  • Zorgt voor de optimale gebruikerservaring.

Met een adoptievideo weet je zeker dat iedereen jouw oplossingen gebruikt

Internationale studies én ook onze eigen ervaring tonen aan dat introductie van nieuwe vergader- en samenwerkapparatuur het meest succesvol is als deze wordt gecombineerd met een slim adoptieprogramma en een intensieve gebruikerstraining. Naast live gebruikerstrainingen kunnen korte adoptievideo’s gebruikers helpen om nog even te kijken hoe het ook alweer werkt. Door een behapbare en toegankelijke instructie aan te bieden zal het gebruik van de oplossingen toenemen, de foutenkans dalen én de belasting op je IT afdeling afnemen.

Keuze uit verschillende pakketten

Niet iedere organisatie heeft dezelfde behoeften en wensen op het gebied van Training & Adoption Services. Onze specialisten bekijken graag samen met je welke Training & Adoption Services bij jouw organisatie passen.

Terug naar BIS|Econocom Services.

Gratis advies? Vraag het een expert:

Michiel Jasperse

Michiel Jasperse is AV & ICT Trainer bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°