Koppeling interne infosystemen

Automatisch informatie uit je bestaande informatiesystemen weergeven

Met onze content runner (CMS) kan vrijwel iedere soort informatie uit je informatiesystemen in een handomdraai te verspreiden naar de beelddrager(s) van jouw keuze; ongeacht het type database (informatiesysteem) en de structuur ervan. Dit is een onmisbaar onderdeel van je narrowcasting oplossing en maakt het beheren van content stukken eenvoudiger. Met de content runner beheer je zelf de databasegerelateerde informatie, die je via je systeem verspreidt. Iets wat anders een arbeidsintensieve taak is.

XLS Display: Excel data visualiseren via Narrowcasting

Microsoft Excel… een van de meest gebruikte spreadsheet programma’s in de wereld. Wanneer er informatie uit complexe Excel bestanden geautomatiseerd moet worden weergegeven op beeldschermen, blijken de flexibiliteit en toegankelijkheid van Excel tegen te vallen. BIS|Econocom heeft hier een oplossing voor: XLS Display.

Met de XLS Display kun je ieder Excel werkblad op een narrowcasting scherm weergeven ongeacht complexiteit of aantal koppelingen. Per bestand kun je aangeven welk werkblad en welke range er op de schermen moet komen en de software doet de rest. Ook kun je inplannen op welke tijden de output zichtbaar moet zijn en op welke schermen in je systeem de info moet worden weergegeven.

Exact Online Connector: Informatie uit Exact visueel delen

De mogelijkheden met Exact zijn groot. Geïntegreerde ERP-, financiële, CRM-, HRM- en BPM-software zorgt met handige op maat samen te stellen dashboards, voor overzicht, inzicht, controle en sturing. Betrek je personeel hierbij door belangrijke KPI’s of andere (proces)informatie op een aansprekende en visuele manier te laten zien via je narrowcasting oplossing. Dankzij onze Exact Online Connector geef je voortaan ieder stukje informatie uit Exact Online op een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke manier weer op één of meerdere grootformaat LCD/LED displays.

Inmiddels heeft BIS|Econocom voor meerdere organisaties uit verschillende branches een koppeling tussen Exact Online en het narrowcasting platform gerealiseerd. Vaak is het tonen van zogenaamde Key Performance Indicators (KPI’s) een logische eerste stap, maar wij krijgen ook regelmatig de opdracht om orders en orderregels op grootformaat schermen weer te geven. Gebruikers kunnen dan via een touchscreen door de orders bladeren en inzoomen op een order en/of de orderregels.

Gebouwbeheer Connector: inzicht in jouw duurzaamheid

Op eenvoudige en consequente wijze je medewerkers informeren over het energieverbruik binnen je organisatie? Je medewerkers op die manier bewust maken van het effect van de dagelijkse bedrijfsvoering op de CO2 uitstoot? En wellicht daarmee ook het verbruik verminderen en duurzamer ondernemen? BIS|Econocom heeft de oplossing met de Gebouwbeheer Connector. Al je energie en waterverbruik heel duidelijk weergegeven op je informatieschermen.

De Gebouwbeheer Connector maakt het niet alleen mogelijk om water-, stroom- en gasverbruik op efficiënte en overzichtelijke manier te publiceren maar ook de inkomsten uit zonnepanelen en windturbines. De Gebouwbeheer Connector vertaalt de data uit je gebouwbeheersysteem naar leesbare grafieken, tabellen of diagrammen. Zo is het mogelijk om het verbruik real time weer te geven. Maar ook het verbruik per week, maand of zelfs jaar en zelfs af te zetten tegen de periode ervoor. Net wat jij wilt!

Estimated Time of Arrival op je informatieschermen

Iedereen in de transportsector weet… Tijd is een factor van formaat. Om je opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn, moet je op tijd lading ophalen, op tijd lading lossen. Liefst met een zo kort mogelijke wachttijd voor de chauffeur en een zo snel mogelijke afhandeling door de medewerkers van het logistieke centrum. Overigens is dit niet alleen voor je klanten van belang, ook voor jezelf. Tijd is immers geld. De TomTom connector helpt je tijd te besparen.

Alle partijen die betrokken zijn bij het lossen en op/overslaan van de lading kunnen op grootformaat digitale informatieschermen realtime zien wanneer de lading exact aankomt. Iedereen kan zich op tijd voorbereiden op de komst van de vrachtwagens. Wanneer de chauffeur zich bij aankomst meldt, staat iedereen startklaar en kan er direct begonnen worden met lossen. Er gaat geen onnodige tijd meer verloren. Zeker niet omdat de ETA weergave volstrekt geautomatiseerd plaatsvindt. Efficiënter kan haast niet.

Maatwerk mogelijkheden

De software engineers van ons Development team ontwikkelen uiteenlopende, op maat gemaakte applicaties waardoor je narrowcasting oplossing volledig is toegespitst op jouw situatie. Deze applicaties worden ontwikkeld met behulp van verschillende methodieken en hebben hun grote gebruikersvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden als gemeenschappelijk kenmerk.

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een koppeling met je databases?
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Narrowcasting.

Gratis advies? Vraag het een expert:

Heinz Venderbosch

Heinz Venderbosch is Solution Architect bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°