Meldkamer & Control Room

Precisie, snelheid en daadkracht in jouw meldkamer & control room

Wil je grote hoeveelheden informatie en verschillende bronnen zeer overzichtelijk presenteren of grote externe informatiestromen centraal verzamelen, visualiseren en verspreiden? Als specialist in het inrichten van hoogwaardige meldkamers en control rooms regelen wij het ook voor jouw organisatie. Wij weten als geen ander hoe je grote hoeveelheden informatie en diverse video- en databronnen overzichtelijk presenteert, zodat hierop – indien nodig – direct kan worden geanticipeerd.

Videowall voor het gestructureerd weergeven van informatie

Een groot beeldoppervlak biedt de mogelijkheid veel informatie gestructureerd weer te geven De kracht van een videowall is groot. Dankzij een beeldoppervlak van bijvoorbeeld 25 schermen is het eenvoudig om meerdere soorten informatie in verschillende groottes overzichtelijk en perfect leesbaar in beeld te brengen. Je hebt in één oogopslag een goed overzicht van een situatie. Doordat de displays op iedere mogelijke manier gekoppeld kunnen worden zijn zo’n beetje alle vormen en beeldverhoudingen mogelijk. Voor iedere ruimte is er een geschikte videowall.

videowall

Kortom dankzij de optimale integratie van o.a. (interactieve) audiovisuele apparatuur, strak vormgegeven maatwerk meubilair en de juiste verlichting creëren we overzicht, precisie, snelheid en daadkracht. Precies wat je nodig hebt in situaties waarin elke seconde telt.

videowall

Advies op maat

Wil je jouw Control Room opnieuw inrichten en zoek je een partner met ervaring en veel know-how op het gebied van zowel de audiovisuele infrastructuur als het interieur? Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Onze specialisten denken graag met je mee.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°