Hybride Werken

Hybride werken: de toekomst van flexibel werken

Hybride werken biedt werknemers de vrijheid om te kiezen waar en hoe ze werken. Zo biedt thuiswerken voordelen zoals een betere werk-privébalans en minder woon-werkverkeer, terwijl werken op kantoor sociale interactie en samenwerking mogelijk maakt. Het beste van twee werelden. Bij BIS|Econocom begrijpen we de behoeften en uitdagingen van moderne organisaties en bieden we ondersteuning bij de realisatie van een optimale werkomgeving, zowel thuis als op kantoor.

Hybride-werken

Begeleiding bij elke stap van je hybride werken proces

Wij zetten onze uitgebreide expertise op het gebied van technologie-implementatie en projectmanagement graag in om ook jouw organisatie te laten profiteren. We ontwerpen en implementeren aan de hand van jullie specifieke behoeften een maatwerk oplossing. Of het nu gaat om het creëren van flexibele werkplekken, het opzetten van videoconferentieruimtes, integreren van samenwerkingsplatformen zoals MS Teams of room- & deskbooking oplossingen, we hebben de ervaring en kennis om jouw organisatie te begeleiden bij elke stap van het hybride werken traject.

Hybride vergaderen faciliteren

Een essentieel onderdeel van hybride werken is hybride vergaderen. Wij begrijpen de uitdagingen van vergaderingen waarbij zowel fysieke als virtuele deelnemers betrokken zijn. Deelnemers zijn niet goed in beeld, beschikken niet over dezelfde relevante documenten of je verstaat elkaar niet.

Onze geavanceerde videoconference oplossingen zorgen voor haarscherpe beeldkwaliteit en helder geluid, waardoor deelnemers elkaar duidelijk kunnen zien en horen alsof ze in dezelfde ruimte zijn. Of het nu gaat om een virtuele deelnemer die vanuit huis of een ander kantoor deelneemt, of om fysieke deelnemers die in een vergaderruimte samenkomen, we creëren een naadloze ervaring.

Hybride-vergaderen

Hybride werken met Microsoft Teams of andere samenwerkingsplatforms

Maar onze ondersteuning gaat verder dan alleen videocommunicatie. We bieden ook geavanceerde samenwerkingsplatforms in de meetingroom, zoals Microsoft Teams, die virtuele interactie en documentendeling mogelijk maken. Met deze tools kunnen deelnemers ideeën delen, samenwerken aan projecten en real-time documenten bewerken, ongeacht hun locatie.

Interieurontwerp voor hybride kantoren

Een succesvolle hybride werkomgeving hangt niet alleen af van de technologie, maar ook van de juiste omgeving. Onze interieurarchitecten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van hybride kantoren die zijn uitgerust met de benodigde audiovisuele apparatuur, ergonomische meubels, juiste verlichting en zelfs wand- en vloerbekleding. Jouw ruimtes worden ontworpen om een optimale werkervaring te bieden. Met onze expertise op het gebied van audiovisuele integratie transformeren we ook jouw kantoor tot een productieve en collaboratieve omgeving.

Beleid, training en support voor een succesvolle transitie

Bij BIS|Econocom begrijpen we ook dat technologie slechts een aspect is van de overgang naar hybride werken en hybride kantoren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen van beleid en richtlijnen die het hybride werken ondersteunen en ervoor zorgen dat alle werknemers betrokken zijn. We bieden training en support om ervoor te zorgen dat werknemers de benodigde vaardigheden hebben om optimaal te profiteren van de hybride werkomgeving.

Implementeer hybride werken met BIS|Econocom

Kortom, hybride werken en hybride kantoren zijn de toekomst van werk, en BIS|Econocom is er om organisaties te ondersteunen bij deze transitie. Met onze expertise en op maat gemaakte oplossingen helpen we organisaties om hybride werken succesvol te implementeren en de voordelen ervan te benutten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen begeleiden naar een flexibele en productieve werkomgeving.

Meer weten over Hybride werken? Download het gratis whitepaper

Whitepaper Het hybride kantoor

Brainstormen met onze adviseurs over hybride werken binnen jouw organisatie? Bel 0180 – 4876 777 of vul het contactformulier in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte